Direktør Jesper Køster Spar Nord. (Foto Jørgen Chr. Jørgensen).

Direktør Jesper Køster Spar Nord. (Foto Jørgen Chr. Jørgensen).

Spar Nord Danmarks mest troværdige bank

Af
Af Peter Buch

BANK: Spar Nord er blevet kåret til den mest troværdige bank i Catinéts nye undersøgelse af kundernes tilfredshed med de danske banker.
Undersøgelsen, der baseres på interviews med 10.610 bankkunder, afslører endvidere, at Spar Nord kan bryste sig af at være "Danmarks mest innovative bank", "Danmarks bedste til at være i tæt dialog med kunderne" og den bank, hvor kunderne klager mindst.
Spar Nords 74 lokale banker bliver også fremhævet som de bedste til at skabe positive oplevelser for kunderne og de bedste til at bevare en tæt dialog.

Lokal og national på én gang

Jesper Køster fra Spar Nord Køge er selvsagt tilfreds med undersøgelsens resultater og mener, at det er Spar Nords forretningsmodel, der er hemmeligheden bag bankens succes.
- Jeg tror, den vigtigste grund, til at vi klarer os så godt, er, at vi kombinerer de ting, som de små banker gør godt med de ting, som de store banker er gode til. Vi har valgt en forretningsmodel, hvor så mange beslutninger som muligt træffes lokalt, og hvor medarbejderne kort sagt er lokale. Dét gør, at vi tager et særligt ansvar og opnår en nærhed, som kunderne kan lide, siger Jesper Køster.

Publiceret 07 June 2009 12:00