Harry Nielsen fra Lions Club Køge (tv) i selskab med købmand Per Jensen WIKA SuperBest ved kassen, hvor du kan lægge din flaskebon og støtte Lions Clubs humanitære arbejde. (Foto: Privat).

Harry Nielsen fra Lions Club Køge (tv) i selskab med købmand Per Jensen WIKA SuperBest ved kassen, hvor du kan lægge din flaskebon og støtte Lions Clubs humanitære arbejde. (Foto: Privat).

Giv Lions Club Køge din flaskebon

Støt kampen mod blindhed i Indien og Afrika.

Af
Per Møller

INDSAMLING: Når de tomme flasker er afleveret i automaten i WIKA SuperBest på Gymnasievej i Køge, og man har modtaget sin flaskebon, kan man lægge bonen i en postkasse i WIKAs kiosk.
Så støtter man et godt formål, bl.a. Lions kamp mod blindhed i Indien og Afrika.
Men man er også med til at støtte mange andre af de humanitære formål, som Lions samler penge ind til.
For kort tid siden indgik Lions Club i Køge en aftale med købmand Per Jensen i WIKA SuperBest i Køge om muligheden for folk, at komme af med deres returflaskebon på en anden måde.
I stedet for at hæve beløbet eller få det fratrukket indkøbsbonen, kan man nu lægge den i en afmærket postkasse, som står synligt fremme i WIKA-kiosken.
- Idéen er rigtig god, siger Harry Nielsen, der står for denne indsamling hos Lions Club i Køge.
- Det er let for folk at hjælpe os ved blot at droppe bonen i postkassen, inden man går ind og handler eller hvis man har et ærinde i kiosken. Vi hæver så beløbene, der går ubeskåret til vort hjælpearbejde. Lions' kamp mod blindhed er et verdensomspændende hjælpeprojekt, hvor synet er genskabt for flere millioner mennesker med grå stær, siger Harry Nielsen.
Børneblindhed, flodblindhed og diabetiske øjensygdomme er andre øjensygdomme, som er forhindret eller afhjulpet. Dette hjælpe-arbejde, som Lionsklubber over hele verden bidrager til, foregår primært i Latinamerika, Indien og Afrika, og går under kampagnetitlen SightFirst.
- Vi håber, at mange vil hjælpe os med at gøre en forskel og give os deres flaskeboner. Alle beløb – også de små - har betydning. Og vi er meget glade for og taknemmelige over, at købmand Per Jensen og WIKA vil deltage i denne indsamlingsmetode, som vi håber, får succes og kan løbe i længere tid, slutter Harry Nielsen fra Lions Club i Køge.

Publiceret 08 June 2009 15:00