Herfølge fik tre vigtige point i udekampen mod Fredericia. (Arkivfoto: Dino Svenningsen).

Herfølge fik tre vigtige point i udekampen mod Fredericia. (Arkivfoto: Dino Svenningsen).

Herfølge tættere på oprykningen

Herfølge vandt den svære udekamp mod Fredericia med 2-1, og kom endnu tættere på Superligaen

Af
Martin van Dijk

Fire points forspring med to kampe tilbage, det er status for Hærfuglene i toppen af Viasat divisionen efter denne spillerunde, hvor både Herfølge og forfølgerne fra AB vandt deres kampe.
Auris tropper måtte dog kæmpe hårdt for de tre point i den svære udekamp mod Fredericia, selvom de blå og gule fik en fremragende start på kampen.
Efter blot seks minutter var Henrik Toft nemlig på pletten og bragte topholdet foran med 1-0, men det holdt kun til fem minutter før pausefløjtet, hvor Fredericia fik udlignet.
Langt inde i anden halvleg lignede det en pointdeling, men midtbanegeneral Lasse Kronborg ville det anderledes, da han 12 minutter før tid afgjorde kampen og sikrede Herfølge tre livsvigtige point i kampen for oprykning.
Dermed har Hærfuglene nu alle muligheder for at rykke op, hvilket kan ske allerede onsdag, når turen går til AB, hvor det blot kræver et uafgjort resultat for at sikre oprykningen definitivt.
Skulle det kikse her, så har Auris tropper endnu en matchbold, når Hvidovre kommer på besøg i den sidste turneringskamp søndag den 14.6, hvor en sejr så vil sikre en plads i landets bedste fodboldrække.

Publiceret 08 June 2009 06:15