Monkey Sunday i Karlstrup Kalkgrav

Af
Per Møller

Et fysisk og mentalt krævende action-drama, hvor børn og unge får lov at gå helt bananas og svinge sig fra gren til gren ude i den vilde natur.
Dét er essensen i Monkey Sunday, der finder søndag den 14. juni. Monkey Sunday er en landsdækkende natur-event , som er den første af sin slags.
Eventen, som Skov- og Naturstyrelsen står for, består af 22 arrangementer fordelt på alle landsdele. Arrangementerne, som både er for drenge og piger, indeholder aktiviteter som for eksempel rollespil med riderdragter og krigsmaling i ansigtet, puslespil på havets bund iført våddragt, klatring, mountainbike-løb med GPS, bygning af tømmerflåder, edderkoppe-udfordringer, 'manddomsprøver' og en masse andet.
- Hos Skov- og Naturstyrelsen, Østsjælland kan børn og unge prøve kræfter med en masse forskellige udfordringer, og det er frit for enhver, om man vil prøve dem alle, eller om der er nogle, som er for farlige, hårde eller for svære, fortæller naturvejleder Stephan Springborg, Skov- og Naturstyrelsen Østsjælland.
Arrangementet foregår som et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen, Solrød Sportsfiskerklub og eventfirmaet Outsight og foregår søndag den 14. juni mellem kl. 11.00-15.00 i Karlstrup Kalkgrav.
P-plads på Silovej i Solrød.
Få mere at vide på www.skovognatur.dk.

Publiceret 08 June 2009 13:30