(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Spirituskørsel og indbrud

Uddrag af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds for tidsrummet fra fredag den 5. juni kl. 07.00 til mandag den 8. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Spirituskontrol . Færdselspolitiet i Sydsjælland havde fredag eftermiddag og aften mellem kl. 16.00 og 20.30 en spirituskontrol i Faxe og Næstved kommuner. Det resulterede i seks sager om manglende brug af sikkerhedssele, en sag om for stor hastighed, fire sager om manglende brug af styrthjelm, en sag om kørsel uden førerret samt tre spirituspåvirkede bilister.
Spirituskørsel på Faxe Havnevej . Fredag kl. 17.57 blev en 53-årig mand fra Holmegaard standset på Fakse Havnevej i Faxe. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest afslørede, han havde drukket mere end tilladt. Der blev taget en blodprøve på politistationen i Faxe.
Indbrud i Haslev . Der blev stjålet kontanter og et armbåndsur ved et indbrud fredag eftermiddag i et hus på Egedevej i Haslev.
Indbrud i Faxe . Der har været indbrud i et hus på Guldagervej i Faxe lige efter lørdag midnat. Alarmen gik dog i gang og tyven er stukket af uden at stjæle noget.
Knallertkører sigtet for spirituskørsel . Søndag kl. 16.57 blev en 45-årig mand fra Haslev standset på sin knallert af politiet på Ringstedvej i Haslev. Han blev alkometertestet og herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der blev taget en blodprøve på politistationen i Næstved.

Publiceret 08 June 2009 13:00