Arkivfoto.

Arkivfoto.

To uheld i samme time

En spritbilist kørte galt to gange med få minutters mellemrum

Af
Julie Myhre

På Gyvelvej i Roskilde kørte en 23-årig beruset mand fra Borup natten til fredag ind i en parkeret bil og nægtede at tage ansvar for påkørslen. Den 23-årige var i selskab med en 25-årig kammerat fra Svogerslev, der også var påvirket af alkohol. Ifølge Carsten Andersen fra Midt-og Vestsjællands Politi gik de to unge mænd på Gyvelvej ud af bilen og stod og skabte sig over for ejeren af den bil, de havde påkørt. Derpå kørte de deres vej, og bilejeren anmeldte hændelsen til politiet. Det skete klokken 00.25.

Kørte galt igen

Omtrent samtidig med, at politiet fik at vide, at to unge mænd var kørt fra et færdselsuheld på Gyvelvej, kom mændene atter ud for et uheld. Da de klokken 00.31 kørte ad Holbækvej ved Kristiansminde, mistede den 23-årige fører herredømmet over bilen, som rullede rundt og landede på taget i den ene vejside. En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi kom til og kunne ved samme lejlighed konfrontere de to mænd med deres uheld på Gyvelvej kort forinden.
Mændenes bil blev skadet, men de slap selv fra uheldet uden alvorlige skavanker. Den 23-årige, der kørte bilen, er sigtet for spirituskørsel og for overtrædelse af færdselsloven, idet han stak af fra uheldet på Gyvelvej. Det oplyser politiets Carsten Andersen.

Publiceret 08 June 2009 11:25