Regionschef Dorte Kofod (tv) glæder sig over Attendo Cares nye lokaler i Hvidovre. Fra højre ses hun sammen med Mia Kastrup, sygeplejerske Rikke Steensgaard og Camilla Forring.

Regionschef Dorte Kofod (tv) glæder sig over Attendo Cares nye lokaler i Hvidovre. Fra højre ses hun sammen med Mia Kastrup, sygeplejerske Rikke Steensgaard og Camilla Forring.

Attendo Care er nu flyttet til Hvidovre

Firmaet har, som den eneste private udbyder af hjemmepleje, valgt at få adresse i Hvidovre

- Vi ligger super godt. Lige ud til Hvidovrevej.

Af
christelhvidovreavis.dk

Attendo Cares regionschef, Dorte Kofod , er mere end glad for, at hjemmeplejen er rykket ind i de nye lokaler på Bytoften 5, 1.sal. Virksomheden havde ellers først slået sig ned i nogle lokaler på Frederiksberg, men har nu taget skridtet fuldt ud og er dermed blevet den første og foreløbig eneste private udbyder af hjemmepleje, der har sikret sig en lokal forankring. - Vi havde ganske enkelt et ønske om at være tættere på borgerne, ligesom vi med tiden ind imellem gerne vil kunne invitere vore brugere til arrangementer eller foredrag - det kunne eksempelvis være med historisk indhold, lyder det fra regionschefen og tilføjer: - Vi tror med andre ord på nærhedsprincippet om at være i denne kommune, hvor vi tilbyder borgerne hjælp. Det er en god ting. Det har vores erfaring fra Helsingør Kommune vist os. Attendo Care har foreløbig to fastansatte i Hvidovre samt en sygeplejerske, der hjælper til, når der er behov for det. - Hende har vi hyret til at tage ud og besøge nye brugere, inden ydelsen begynder. Her fortæller hun blandt andet brugerne, hvad de kan forvente af os, ligesom hun selvfølgelig lytter det, hvad borgeren har af forventninger til os, siger Dorte Kofod. I Attendo Care er det målet at have 80 brugere inden udgangen af 2009. Indtil videre har 19 borgere modtaget hjælp af Attendo Care i stedet for af kommunen eller en af de andre tre private udbydere af hjemmepleje. Hjemmepleje er gratis - uanset om man får hjælp fra kommunen eller fra en privat udbyder.

Publiceret 09 June 2009 10:15