Morten Walldo scorede et fornemt mål efter ypperligt opspil af HIF i kampen mod Viborg.

Morten Walldo scorede et fornemt mål efter ypperligt opspil af HIF i kampen mod Viborg.

Forrygende HIF-afslutning

Sidste kamp på hjemmebane i foråret blev vundet efter overbevisende spil mod Viborg - møder Herfølge ude på søndag

De seneste tre kampe HIF har spillet, er alle blevet vundet. 3-0 hjemme mod Frem, 1-0 ude mod Thisted og så i søndags 3-0 hjemme mod Viborg. Ikke nemme modstandere, men formkurven er for opadgående, så det er lidt ærgerligt, at turneringen lakker mod enden.

Viborg var på forhånd et af de hold, der bejlede til at vende tilbage til den bedste liga, men holdet har virkelig oplevet noget af en nedtur i deres seneste kampe, så at besejre dem var ikke en umulighed. Meget tegnede da også til et tæt og lige opgør, og de to hold viste fin fodbold med Viborg lidt mere fremme i støvlerne rent spillemæssigt i de første 45 minutter. Det var dog Anders Clausen, der lige viste, at han er en målmager af de sjældne. En god chance i det første minut, som han sparkede over og så en chance, der slet ikke var der efter 17 minutter. - Jeg modtog bolden ude foran feltet med ryggen mod Viborgs mål. Drejede rundt som på en tallerken og sparkede bolden ind modsat bag en Viborg-målmand, der slet ikke var forberedt på det, fortalte Anders Clausen efter kampen. - Vi spiller rigtig godt for tiden. Til træning er der en god stemning, og det vil være synd, hvis holdet bliver spredt for alle vinde. Jeg har givet udtryk for, at muligheden for, at jeg ikke er i HIF efter sommerferien er til stede, men det vil i givet fald være bundærgerligt, når vi netop i øjeblikket høster af den indsats, vi har leveret i foråret... HIF kom også foran 2-0 i starten af 2. halvleg, hvor Stefan Hansen tog et raid op fra de bageste rækker, for at lægge bolden fladt ind under mål. Sylla Davy hoppede over bolden, og så kom Morten Walldo løbende til og omsatte sikkert. Et flot mål efter godt opspil og med Viborg som stenstøtter og passive tilskuere. Indskiftede Mikkel Christensen viste endnu en gang sit talent, da han blev spillet fri i feltet. Et hurtigt træk og en behersket afslutning. Egentlig en tro kopi af hans første mål mod Frem blot fra modsatte side. I den anden ende havde det bageste forsvar godt fat i jyderne, og så diskede målmand Lasse Krogh op med de redninger, der var nødvendige. - Jeg var mest glad for måden, vi besejrede Viborg på, lød det anerkendende fra træner Kenneth Brylle. - Der var igen fin disciplin og masser af overskud. Spillerne er blevet rigtig gode til at gøre hinanden bedre, og det smitter af på holdet. Alle har noget at byde ind med, og gør det . ... - Jeg ser allerede nu frem til opgøret ude mod Herfølge, hvor jeg forventer, vi fortsætter de gode takter... eb

Nordea Cup finalen blev vundet af Dansborgskolen efter en 5-2 sejr over Avedøre skole. Her kan anfører Christoffer Janholm hæve pokalen som tegn på mesterskabet.

Nordea Cup finalen blev vundet af Dansborgskolen efter en 5-2 sejr over Avedøre skole. Her kan anfører Christoffer Janholm hæve pokalen som tegn på mesterskabet.


Publiceret 09 June 2009 10:15