Stålkonstruktionen ligner mest af alt en skulptur med de mange vinkler på. Her skal VN GLAS montere de mange glasprismer. (Foto: JCJ).

Stålkonstruktionen ligner mest af alt en skulptur med de mange vinkler på. Her skal VN GLAS montere de mange glasprismer. (Foto: JCJ).

Glarmesterfirma med succes i en svær branche

Af
Af Peter Buch

GLARMESTER: Det kunne virke som om de er helt immune overfor de ændringer der har været i byggebranchen det sidste år tid.
Når man besøger virksomheden i Herfølge, glemmer man alt om finanskrise, eller anden form for nedgang i økonomien.

30års erfaring

Gennem de sidste mere end 30 år har virksomheden kørt for fuld damp, og det virker som om der er mere energi end nogensinde før!
Overalt summer der af travlhed, og når man spørger til beskæftigelsen, vender man begge tomler opad.
Hvordan kan det så være? Det kommer ud af en langsigtet planlægning lyder det prompte fra de 2 herrer som sidder ved roret i A/S VN GLAS & FACADECENTER.
Værkfører John Dethlefsen og Glarmester Villy Nielsen, er begge overbeviste om at den måde de gennem flere år har planlagt virksomhedens opgaver på, kommer dem til gode i dag.

Produktion og montage af alufacader

Vi har siden midtfirserne beskæftiget os med produktion og montage af alu-facader, og har dermed fået en årelang erfaring i entreprisearbejder, hvilket betyder at vi i dag kan udføre enhver entrepriseopgave, uanset om det er en fag-, eller en hovedentreprise.
I øjeblikket udfører vi f.eks lukningsentreprisen på Tåstrup Teater, hvor vi i samarbejde med et tysk firma, arbejder som fagentreprenør for C.C. Brun A/S. Her leverer vi et specielt tysk system, hvor der monteres Acryl-prismer som beklædning på facaderne.
Hele projektet, som er det første af sin art i Danmark, skal stå færdig til efteråret, så der er tryk på derinde, supplerer Villy Nielsen.
Samtidig er vi ved at udføre lukningsentreprisen på et kontorbyggeri i Vanløse, her har vi bl.a. monteret et 27 x 6,5 mtr.
Ovenlys, facadepartier, gelændere i rustfrit stål med glasværn, brandisolerende glaspartier til atriumgård og meget andet.
Her skulle vi gerne være færdig inden sommerferien, så også her er der fart på.I efteråret starter vi op på et beboelses projekt omkring Helsingør.
Samtidig har vi jo alle de mindre projekter, og nu er der jo åbnet op for de forskellige tilskud som der er søgt om, "så det er alle mand på dæk" slutter de 2 "kaptajner".

Publiceret 09 June 2009 09:00