Det unge makkerpar Jannick Dupont (tv.) og Kenneth Kirkedal kender hinanden fra deres læretid i restaurationsbranchen i København. De har i forvejen en restaurant i Helsingør og vil nu også gøre mad på et højt niveau tilgængeligt i Restaurant Albatrossen.

Det unge makkerpar Jannick Dupont (tv.) og Kenneth Kirkedal kender hinanden fra deres læretid i restaurationsbranchen i København. De har i forvejen en restaurant i Helsingør og vil nu også gøre mad på et højt niveau tilgængeligt i Restaurant Albatrossen.

Mad med ærlighed og kærlighed

Restaurant Albatrossen i Brøndby Havn har fået nye forpagtere, der tager udgangspunkt i ærlig mad

Der kommer ikke til at være dåse-sauce på tallerkenen i Restaurant Albatrossen i Brøndby Havn. Der kommer derimod til at være god, gedigen og rustik mad, der er lavet med kærlighed.

Af
key redhvidovreavis.dk

- Vi vil gerne gøre det høje gastronomiske niveau fra København tilgængeligt herude, men det betyder ikke, at vi nødvendigvis vil lave fancy og komplicerede ting, siger Jannick Dupont, der forpagter Restaurant Albatrossen sammen med makkeren Kenneth Kirkedal. 29-årige Jannick Dupont er udlært tjener fra Restaurant Extra og 27-årige Kenneth Kirkedal er udlært kok fra den verdensberømte danske restaurant Noma, der pt. er vurderet til at være den tredje bedste restaurant i verden. Makkerparret overtog forpagtningen af Restaurant Albatrossen i slutningen af maj måned. De har desuden en tilsvarende restaurant i Helsingør, og det er intentionen, at de vil have det samme koncept i de to restauranter. - Der skal kærlighed ind i maden og produktionen, det er vores mål. Maden skal være ærlig og enkel, så folk kan få et godt, rustikt måltid. Vi skal have fingrene i maden, og her kommer ikke til at være sauce på dåse, siger Jannick Dupont.

Publiceret 09 June 2009 10:15