(Foto: Privat).

(Foto: Privat).

High School Musical på Sct. Nicolai skole

Af
Per Møller

TEATER: Scene Kunst Skoler inviterer lørdag den 20. juni kl. 12.00 til High School Musical på Sct. Nicolai skole i Køge.
- Efter et år i Køge har eleverne på Scene Kunst Skoler virkeligt udviklet sig. Nogle får jobs i reklamer, nogle i Julekalenderen og nogle i Livvagterne - men alle har det sjovt med at danse, synge og lave teater, fortæller Christina Anthony-Collins fra Scene Kunst Skoler.
Christina Anthony-Collins opfordrer alle interesserede til at komme ind på skolen og opleve de inspirerede unge mennesker!
Scene Kunst Skoler har til formål at udvikle børns fantasi, kreativitet og selvtillid, samt lære dem nye færdigheder de kan bruge gennem hele livet.

- men først skal Miniskolen på scenen

Allerede lørdag den 13. juni kl. 13.15 bliver der mulighed for at opleve Scene Kunst Skolers miniskole på Sct. Nicolai skole i Køge.
- Mini skolen har været åben siden september 2008. Mini skole eleverne er i alderen 4-6 år. De laver drama, musik, synger og danser med professionelle kunstnere - selv om det ikke er altid man tør det hele, fortæller Christina Anthony-Collins.
Nogle elever er gået fra slet ikke at ville på scenen til at stå forrest i dansen - nogle har pludselig lært at læse efter at have fået replikker og alle kan slet ikke vente til det bliver lørdag....

Publiceret 11 June 2009 10:30