Kenneth Kramer (th) og hans personale er klar til at servicere kunderne fra den nye café på Køge Torv. (Foto: JCJ).

Kenneth Kramer (th) og hans personale er klar til at servicere kunderne fra den nye café på Køge Torv. (Foto: JCJ).

Ny café på Torvet

En ny pavillon på Torvet åbnede i denne uge med servering af smørrebrød og andre lækkerier.

Af
Martin Rasmussen

CAFÉ: I denne uge åbnede en ny mulighed for at få bugt med sulten eller tørsten på Torvet i Køge, da slagterforretningen på Torvet åbnede udeservering fra en ny pavillon.
Udover klassisk cafémad vil man også kunne købe det lige så klassiske smørrebrød, som i mange år har været en populær mulighed hos slagteren i frokostpausen for dem, der arbejder i bymidten.
Der er omkring 50 siddepladser ved den nye café, som også har krævet opsætning af en større pavillon, fordi der er en række myndighedskrav til et serveringssted af den art.
Blandt andet har et af kravene været, at der både skulle indrettes herre- og dametoilet.
- Der er nogle, der har sagt, at pavillonen er meget stor, men vi er nødt til at opfylde de krav, som vi har fået. Der er så også andre, der har sagt, at den dog er pænere end de stålbure, der også står på Torvet, siger han med henvisning til de faste pavilloner, der længe har befolket begge ender af Torvet.
Åbningstiderne er klokken 11-21 mandag til fredag og klokken 11-16 lørdag og søndag, men Kenneth Kramer forklarer, at man dog regner med at holde lukket, hvis vejret ikke indbyder til servering under åben himmel.
Den første åbningsdag var tirsdag, hvor vejret ikke var fantastisk, men han lægger ikke skjul på, at forhåbningerne går i retning af, at det nye serveringssted vil blive et populært indslag i bybilledet.
- Jo flere steder med servering, jo flere mennesker kommer der til byen, og jo hyggeligere bliver det. Og jo flere mennesker vil der være i bybilledet efter butikkernes lukketid og om søndagen. Men vejret er altafgørende, siger Kenneth Kramer med et smil.

Publiceret 11 June 2009 15:00