(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Polak anholdt for mistænkelig adfærd i Greve

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 10. juni kl. 07.00 til torsdag den 11. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Mistænkelig adfærd – Greve . Onsdag middag kl. 12.00 bemærkede en politimand fra indbrudsgruppe øst en mistænkelig mand på Greve Strandvej. En 34-årig mand fra Polen blev anholdt. Den 34-årige var ikke ukendt i politiets registre, men det var ikke umiddelbart muligt at forbinde ham med kriminalitet, og derfor blev han løsladt kl. 13.00 efter nærmere undersøgelse.
Efterladt trailer – Gyrstinge . Kl. 13.40 fik politiet anmeldelse om, at der i Store Bøgeskov stod en trailer med gammelt fryser og andet affald. Trailerens hjul var fjernet. Ejeren af traileren kontaktet. Ejeren vidste ikke, hvordan traileren var havnet i skoven, men ejeren ville efter aftale med skovfogeden sørge for, at skramlet blev fjernet.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde . Onsdag kl. 15.00 blev tre rumænske statsborgere – to mænd og en kvinde – fremstillet i grundlovsforhør sigtet for omfattende tyverier ved anvendelse af kreditkort, der er elektronisk afluret ved pengeautomater. De tre blev fængslet til den 2. juli.
Røg i køkkenet – Slimminge . Onsdag kl. 21.46 blev der konstateret kraftig røg i køkkenet på Slimminge Skolehjem, Slimmingevej, hvilket førte til, at brandvæsen og politi blev tilkaldt. Det viste sig, at man havde glemt en papkasse på en kogeplade, hvilket havde givet meget røg men ikke meget ild.
Spirituskørsel – Bjæverskov . Torsdag kl. 03.39 blev en 30-årig mand fra Frederiksberg anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 30-årige kørte på Vestmotorvejen, hvor en hundepatrulje standsede ham rutinemæssigt. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Publiceret 11 June 2009 12:15