Lasse kronborg, her med anførerbindet, glæder sig blandt andet til at spille på nationalarenaen. (Foto: Jørgen Christian Jørgensen).

Lasse kronborg, her med anførerbindet, glæder sig blandt andet til at spille på nationalarenaen. (Foto: Jørgen Christian Jørgensen).

Kronborg:

Vi skal bruge de samme dyder

Af
Martin van Dijk

Midtbanedynamo Lasse Kronborg var som resten af holdet en meget glad mand efter kampen mod AB, som efter hans mening blev vundet fuldt fortjent.
- Jeg er selvfølgelig overrasket over, at vi vinder så klart som 4-0, men jeg synes, vi er klart bedst i 80 minutter af kampen, og det er faktisk i alle spillets facetter.
- Dermed beviser vi også, at vi er det rigtige hold til at tykke op, for ud over at vise godt fodboldspil så arbejder vi også 110 procent for hinanden alle sammen, og det er præcis disse dyder arbejdesdyder, vi skal have frem i Superligaen, for hvis alle er klar til at investere alt hver gang, så er vi kommet langt. Sønderjyske er jo et godt eksempel på, at man kan overleve i rækken med hård fight, sagde Lasse Kronborg efter kampen, og midtbanemanden, der tidligere har spillets i den fineste række for Vejle, er heller ikke i tvivl om, hvad han ser mest frem til i Superligaen.
-Jeg ville jo gerne prøve at spille mod Vejle i Superligaen, men det bliver jo ikke muligt i denne omgang, så jeg ser mest frem til at spille på de store stadions, som Brøndby Stadion og Parken, hvor der er mange mennesker hver gang, men også bare til at opleve hele stemningen i landets bedste fodboldrække.

Publiceret 11 June 2009 16:15