Roskilde-køreren i sin Covette på Le Mens-banen.

Roskilde-køreren i sin Covette på Le Mens-banen.

Jan Magnussen har pole position på Le Mens

Af
Jeppe Olsen

For andet år i træk satte Jan Magnussen hurtigste kvalifikationstid på Le Mens i sin Corvette C6.R. Det skete sent torsdag aften. Dermed opnår han og holdet igen pole position i GT1 klassen. J
Magnussen satte sin hurtigste tid på sin allersidste omgang i den første del af den fire timer lange kvalifikation. I slutningen af anden del af kvalifikationen, lige inden midnat, fik Corvette Racings anden bil med Oliver Gavin endnu et forsøg med friske dæk, men det lykkedes dem ikke at true Magnussens tid.
Faktum er dermed, at Roskilde-køreren har sikret sig en god udgangsposition i kampen for at vinde sit fjerde Le Mans i GT1 klassen.
- Det er selvfølgelig en rigtig god tilfredsstillelse, at være hurtigste mand, sagde en glad Jan Magnussen, da kvalifikationen var slut.
- Jeg vidste, at det var en god omgang, men jeg havde faktisk en, der var endnu bedre, men jeg fik omgangstiden ødelagt, da jeg kortvarigt blev fanget bag en langsommere bil. For teamet er det rigtig godt at få Pole Position. Det er godt for moralen og det er en god måde at slutte vores GT1 program på.
- Selvfølgelig er pole position ikke det vigtigste til et 24 timers løb, men vi fik samtidig kørt vores testprogram igennem og føler vi står rigtig stærkt til løbet. Vores holdkammerater fik dog vist, at de også gerne vil vinde, så det kommer til at blive en tæt fight.

Publiceret 12 June 2009 03:00