Formand for Køge Erhvervsudviklingsråd, Ulf Stephenson. (Foto: JCJ).

Formand for Køge Erhvervsudviklingsråd, Ulf Stephenson. (Foto: JCJ).

Køge Erhvervsudviklingsråd støtter Køge Festuge

Af
Per Møller

FESTUGE : I hele uge 35 - fra søndag den 23. til lørdag den 29. august - løber den femte udgave af Køge Festuge af stabelen.
Efter i sin tid at have været blandt de økonomiske fødselshjælpere til Køge Festuge, fortsætter Køge Erhvervsudviklingsråd - KEUR - som Elite-sponsorer for den store fest.
- I Køge har erhvervsliv og borgere haft stor glæde af den nu faste tradition med Køge Festuge, derfor vil vi i KEUR gerne markere at vi værdsætter det store frivillige arbejde der udføres for at producere en af Danmarks flotteste festuger, siger formanden for KEUR Ulf Stephenson fra C.R. Holship på Parketvej 1 i Køge.
Køge Festuge udmærker sig specielt ved det tætte samarbejde med alle kommunens foreninger, der på kreativ vis gør opmærksom på deres mangfoldige tilbud, under hele festugen.
- Det er derfor vores håb at erhvervsliv og foreninger fortsat vil bakke både økonomisk og praktisk op om festugen – således at omverdenen fortsat kan se; at i Køge kan vi noget ganske unikt, slutter Ulf Stephenson.

Publiceret 12 June 2009 09:00