Jeppe Kjærs bedrifter i FCRs angreb er blevet opdaget af fodbold-købmændene. Spilleren har det godt i Roskilde-klubben, men kan motiveres til et klubskift, hvis det rigtige tilbud dukker op.

Jeppe Kjærs bedrifter i FCRs angreb er blevet opdaget af fodbold-købmændene. Spilleren har det godt i Roskilde-klubben, men kan motiveres til et klubskift, hvis det rigtige tilbud dukker op.

FCR vil beholde Kjær

Topscoreren har ambitioner om superligafodbold og finder interessen fra de store klubber bekræftende

Af
Jeppe Olsen

FCRs fartfænomen og topscorer Jeppe Kjær har med sine 19 scoringer sin andel i FCRs forholdsvis pæne pointhøst og har samtidig spillet sig i fodboldkøbmændenes søgelys. Det er den 23-årige spiller klar over. Men han har ikke hørt, at der skulle være konkrete tilbud fra nogen parter.
- Ikke endnu så vidt jeg ved. Det er iøvrigt noget, Jesper Sommer (sportschef, red.) står for. Jeg finder da interessen bekræftende, men det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Jeg har kontrakt med FC Roskilde to år endnu, og befinder mig godt i klubben, siger bomberen til Roskilde Avis.
Sportschefen vil gerne holde på sin guldfugl i hvert fald et år mere.
- Jeg er overbevist om, at Jeppe Kjær vil have godt af endnu en sæson hos os, og nu da han har vænnet sig til det højere tempo, vil han kunne lave endnu flere mål, siger Sommer.
Jeppe Kjær lægger omvendt ikke skjul på, at han har ambitioner om at spille superligabold.
- Hvis det rigtige tilbud kommer fra den rigtige klub, så vil jeg sandsynligvis tage i mod det. Jeg drømmer da om at spille i den højeste række. Det rigtige tilbud handler ikke så meget om store penge. Spilletid og udviklingsmuligheder tæller nok mest for mig.
- Jeg kan udvikle mig yderligere i de kommende år, jeg har trods alt kun taget fodbold rigtig seriøst i mine nu to sæsoner i FC Roskilde. Jeg vil gerne blive bedre til at indgå i det opbyggende spil, siger spilleren, der i sit nuværende fodboldliv har tid til at studere på CBS i København. Erhvervsøkonomi og psykologi.
Til næste sommer bliver han bachelor, og så kan tiden vise sig mere passende til at prøve vingerne højere oppe i fodboldens verden. sportenroskildeavis.dk

Publiceret 16 June 2009 03:00