Nikolaj Madsen har gjort det fremragende, og her i kampen mod AB spillede han endnu en god kamp. (Foto: Jørgen Christian Jørgensen).

Nikolaj Madsen har gjort det fremragende, og her i kampen mod AB spillede han endnu en god kamp. (Foto: Jørgen Christian Jørgensen).

Talent forlænger med HB Køge

Af
Martin van Dijk

FORLÆNGELSE: Mange skader har holdt talentet tilbage hos midtbanedynamoen Nikolaj Madsen, og derfor fik han beskeden:
'Du må bruge foråret til at vise, at du kan holde dig skadesfri og spille dig på førsteholdet.'
Man kan vist roligt sige, at det gjorde Nikolaj så.
Det startede i Kolding, hvor der var skader i truppen, og pludselig var Nikolaj i holdopstillingen med en stærk indsats efter næsten et års fravær.
Siden har den ene stærke præstation efterfulgt den anden, og derfor stod det også lysende klart, at Haslev-drengen der har spillet i NETVÆRKSKLUBBEN Haslev og Herfølge som ungdomsspiller, skulle med på holdet fremover.
I årets sidste kamp mod Hvidovre blev der så skrevet under på en toårig forlængelse i Nordea-loungen.
- Det har været en lidt usikker periode, når man ikke ved, hvor man står efter sommerferien, men omvendt har klubben hele tiden sagt, at såfremt jeg kom tilbage på holdet ville de også forlænge min aftale.
Jeg har også talt med andre klubber, men førsteprioriteten har hele tiden været at blive her i klubben, for her er jeg rigtig glad for at være, og her kan jeg fortsætte med at udvikle mig, siger Nikolaj Madsen
Fakta om Nikolaj Madsen:
Fødselsdag: 16-07-1988.
Placering på banen: Midtbane.
Trøjenummer: 15.
Profilsponsor: MJ Eriksson.
Tidligere klubber: Haslev // HB (2000 - ) Statistik: Kampe for HB: 32 Mål for HB: 3.

Publiceret 16 June 2009 13:15