(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Tre møntbokse revet ned af væggen i solcenter

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra mandag den 15. juni kl. 07.00 til tirsdag den 16. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Hærværk mod solcenter – Solrød . Kl. 09.12: Anmeldelse fra Solcenter Helsesol, Lindeholmen i Solrød, hvor der mandag mellem kl. 07.00 og kl. 09.00 er revet 3 møntbokse ned af væggen, ligesom billeder er revet ned og der er lavet hærværk på en væk. Intet stjålet fra stedet.
Frit lejde – Køge . Kl. 10.07 fik politiet indleveret 2 håndgranater og to artillerigranater, som senere på dagen blev afleveret til militæret.
Frit lejde – Roskilde . Mandag kl. 19.10 fik politiet indleveret en 30 cm. lang granat i ekspeditionen på politistationen i Roskilde. Politiet turde ikke være i nærheden af granaten og ekspeditionen blev derfor lukket indtil militæret kl. 20.27 havde fjernet granaten, der viste sig at være ufarlig.
Kl. 21.07 fik politiet indleveret endnu en granat. Denne gang var der tale om en ca. 50 cm lang granat muligvis til en panserværnskanon.
Denne granat blev lagt i gården, hvor militæret hentede granaten. Endnu en gang slap den nye politistation i Roskilde for at blive sprunget i luften?..
Brand – Hundige, Greve . Mandag aften kl. 23.50 stod en mindre grøn bil og brændte ved Hundigeskolen. Det viste sig at være en "golfbil", der brændte. Politiet forsøger i løbet af tirsdagen af finde ud af mere om sagen, men vil meget gerne høre fra vidner. Ring til lokalpolitiet i Karlslunde på tlf. 114.

Publiceret 16 June 2009 11:00