Vandskade på Ro's Torv

Nu er man i gang med at skifte en række gennemvædede loftplader. Det er stadig uvist, om der kommer et forsikringsmæssigt efterspil med bygherren

Af
Jeppe Olsen

Taget over Ro's Torv kunne ikke holde fredagens massive regnmængder ude, og derfor trængte der vand ned i butikscenteret. Vandet kom i det såkaldte arkade-område foran supermarkedet Føtex, hvor rengøringsmanden måtte køre i fast rutefart hen over gulvet i sin maskine for at holde arealet brugbart for gæsternei centeret.
- Desuden regnede det ned et par steder i den nye tilbygning, fortæller driftassistent Henrik Sander Jensen. Han præsicerer, at vandet kom inden for murerne i timen mellem 16 og 17, da der faldt en voldsom slagregn. - Vi mener, at årsagen ligger i den særlige vinkel, regnen blæste ind med kombin
eret med den voldsomme mængde. Det gjorde åbenbart, at det kunne sive ind nogle steder. Vi har ikke set det før, selvom det tidligere har regnet voldsomt, siger driftassistenten.
Han fortæller videre, at man nu er i gang med at udskifte en række loftplader, der er blevet genstand for vandskade. Den økonomiske side af sagen er man ikke nået til at gøre op og addressere. Ifølge Henrik Sander Jensen er det ikke utænkeligt, at der vil blive rejst et forsikringskrav mod bygherren.

Publiceret 17 June 2009 03:00