Spidskandidat for De Konservative i Køge, Flemming Christensen. (Pressefoto).

Spidskandidat for De Konservative i Køge, Flemming Christensen. (Pressefoto).

De konservatives kandidater er klar

Generationsskifte skal gennemføres over de kommende perioder.

Af
Per Møller

KOMMUNALVALG : På opstillingsmødet onsdag aften i det gamle rådhus i Borup var der stor enighed og opbakning til de konservatives kandidatliste til valget til byrådet i Køge den 17. november i år.
Det var allerede tidligere besluttet at opstille Flemming Christensen som borgmesterkandidat, så mødet drejede sig om at få de øvrige kandidater på plads.
Listen giver plads til unge kræfter blandt både kvinder og mænd og rummer også den erfaring, som skal til.
- Det er en stærk liste, som har både erfarne og unge med og som er kendetegnet ved, at et generationsskifte kan gennemføres over de kommende perioder, siger Flemming Christensen, som også hefter sig ved, at engagementet og interessen fra kandidaterne side er meget stor.
Nr. 2 på listen er Lykke Outzen, 34 år, men allerede med flere års erfaring indenfor politik ligesom nr. 4 på listen, Mads Andersen på 20 år er formand for KU på Sjælland og fra en politisk ambitiøs familie.

Kandidatlisten

Der er følgende 17 kandidater på listen, som ser sådan ud:
Flemming Christensen, Køge, Lykke Outzen, Køge Nord, Anette Simoni, Borup, Mads Andersen, Køge, Henrik Fougt, Køge, Tine Olesen, Borup, Arne T. Hansen, Køge, Ursula Lykke Hansen, Ejby, Jette Møller Jensen, Vemmedrup, Søren Mathiesen, Sædder, Harry Nielsen, Ejby, Flemming Klausen, Bjæverskov, Søren Andersen, Borup, Torben Hansson, Vemmedrup, Ellen Margrethe Maansson, Bjæverskov, Arne Ipsen, Borup og Lotte Holle Andersen, Bjæverskov.

Publiceret 19 June 2009 06:30