Student Charlotte Uldall Fløe Mortensen og rektor Connie Uhrup Krukow.

Student Charlotte Uldall Fløe Mortensen og rektor Connie Uhrup Krukow.

Teknisk student med et 10-tal

Af
Jeppe Olsen

I onsdag fik den første student dette år på Roskilde Tekniske Skole sat studenterhuen på sit lærde hoved. Hovedet tilhører Charlotte Uldall Fløe Mortensen, og hun rundede skolegangen og eksamenerne af med manér, da karakteren var 10 i faget design.
Skolen fejrede sin første student med at hejse flaget, og på billdet er det den nybagte student og rektor Connie Uhrup Krukow der gør Dannebro klar.
Efterfølgende fejrede Charlotte Uldall Fløe Mortensen dagen med champagne i kærestens have og derefter spisning med hele familien.
På Roskilde Tekniske Gymnasium er Charlotte Uldall Fløe Mortensen en ud af ca. 25 pct. piger. Og hun er en pige med klare mål med sin uddannelse. Efter en flot eksamen med flere 10-taller i bagagen søger hun ind på både Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet, hvor hun vil læse civilingeniør, medicin og teknologi.
Studenten ønsker på længere sigt at arbejde indenfor medicinalindustrien eller sygehusvæsenet med design af medicinsk udstyr og arbejde med statistik og modeller for medicinsk behandling.

Publiceret 19 June 2009 03:00