De to talentfuld Køge-skytter som skal repræsentere Danmark ved ungdoms VM i USA. Benjamin Ipsen (tv) og Katrine Gammelmark. (Privatfoto).

De to talentfuld Køge-skytter som skal repræsentere Danmark ved ungdoms VM i USA. Benjamin Ipsen (tv) og Katrine Gammelmark. (Privatfoto).

To Køge-skytter til VM

To talentfulde bueskytter fra Køge Bueskyttelaug skal forsvare de danske farver ved VM i USA.

Af
Martin van Dijk

UDTAGELSE: Hos Køge Bueskyttelaug kan man godt tillade sig at være lidt stolte i disse dage.
For det første har de lokale skytter lige hentet tre guldmedaljer ved Sjællandsmesterskaberne, men oven i hatten så er to af de helt unge talenter også blevet udtaget til det kommende ungdoms VM i Utah USA, hvor 16-årige Benjamin Ipsen og den et år ældre Katrine Gammelmark skal forsvare de danske farver.
Hverken Benjamin eller Katrine vandt guld ved Sjællandsmesterskaberne, men deres præstationer og forbedringer gjorde, at forbundet tror på dem, og har udtaget dem til VM.
For Benjamins vedkommende er det ikke første gang, da han tidligere har deltaget ved EM og VM, mens det er første gang, at Katrine skal deltage ved en VM turnering, siger næstformand i Køge Bueskyttelaug, Morten Caspersen.

Gode erfaringer

De to unge skytter skal være væk i 10 dage, mens der konkurreres i seks dage i uge 29.
Det er dog ikke realistisk at forvente medaljer af de talentfulde Køge-skytter.
- Benjamin har tidligere opnået en flot 11.plads ved VM, men konkurrencen er virkelig hård, men vi regner da med, at de begge kvalificerer sig videre fra kvalifikationsrunden, og så skal de bare samle en masse god erfaring, siger Morten Caspersen.

Publiceret 19 June 2009 11:15