(Colourbox).

(Colourbox).

Måltidspakken - den geniale løsning

Af
Per Møller

Forkæl dig selv og din familie. Med 'Måltidspakken' får du alt, hvad hjertet kan begære til det sunde og slankende måltid:
Råvarer, tilbehør og opskrifter leveret direkte til din hoveddør – all inclusive.
- Vi kender alle situationen fra den travle hverdag, hvor maden skal på bordet i en fart, sigler Inge Kauffeldt, stifter af De Danske Vægtkonsulenter (DDV).
Så hvordan undgår man lige at gå på kompromis med den gode kvalitet og få tilberedt et slankende, sundt og velsmagende måltid i en fart?
Her er 'Måltidspakken' den geniale løsning. Undgå køen i supermarkedet og nyd, at du ikke behøver tænke på planlægning.
Den komplette 'Måltidspakke' er for dig, der sætter pris på råvarer og ingredienser, der leveres samlet – all inclusive.
Nem forberedelse og medfølgende opskrift. Kvalitetstid uden måltidsplanlægning og indkøb. Sunde, velsmagende og hjemmelavede måltider.
Høj kvalitet og lave fedtprocenter "Måltidspakken" er skræddersyet til kostprogrammet, og den gør det derfor betydeligt nemmere og mindre tidskrævende at ændre kostvaner.
Den kan leveres hver uge eller hver 14. dag efter behov. Der er 3 forskellige typer at vælge imellem, og indholdet varierer mellem kød, fisk eller fjerkræ.
Der medfølger tilbehør i form af årstidens grønsager og frugter, økologisk såvel som konventionelt dyrket, ligesom friske krydderurter og specielle krydderier indgår i pakkerne.
- Kvaliteten af kødet er altid i top med lav fedtprocent og magre udskæringer, slutter Inge Kauffeldt. Skagenfood.dk og DDV, der står bag 'Måltidspakken', har længe samarbejdet om at gøre det nemmere at slanke sig med de populære abonnementsordninger på fisk, kød, ost, frugt og grønt leveret til døren.
'Måltidspakken' kan, ligesom de øvrige pakker, bestilles på www.vaegtkonsulenterne.dk .

Publiceret 20 June 2009 15:30