Attraktive erhvervsbiler. (Fot Jørgen Chr. Jørgensen).

Attraktive erhvervsbiler. (Fot Jørgen Chr. Jørgensen).

SMC-Biler Køge er en stærk partner for erhvervslivet

Besøg firmaet på Tangmosevej 110 og tag en bil-snak med erhvervskonsulent Jesper Bach Christensen.

Af
Af Peter Buch

ERHVERSBILER: SMC-Biler - den ideelle partner til erhvervslivet. Hos SMC-Bilers Erhvervscenter har vi specialiseret os i at yde vores erhvervskunder den bedste rådgivning i valg af transportløsninger til netop din virksomhed, siger Jesper Bach Christensen.

Fast konsulent

I ErhvervsCenteret får du tilknyttet en erhvervskonsulent, som kan kortlægge virksomhedens behov, råde og vejlede i valg- og opbygning af bilerne samt sammensætte individuelle finansierings- og leasingtilbud og opstille fordelagtige servicekontrakter.
- Er det svært at få tid til at besøge SMC-Biler i dagtimerne, kommer vi gerne på besøg med en bil til en uforpligtende prøvetur. Giv os blot et kald og aftal et tidspunkt smiler Jesper Bach Christensen.

Aktivitet på værkstedet

Aktivitet på værkstedet

Danmarks stærkeste erhvervsprogram

SMC-Biler kan ikke alene tage æren for at tilbyde vores kunder den helt rigtige transportløsning.
- Vi har nemlig de rigtige værktøjer at arbejde med i form af Danmarks ubetinget mest slagkraftige modelprogram for erhvervsbiler. Med Transporter, Caddy, Caddy Maxi og Crafter har vi det største og stærkeste program for kassevogne og chassis'er. Derudover kan vi tilbyde Polo Van, Golf Van, Scirocco Van, Touran Van, Passat Van, Sharan Van, Tiguan Van og Touareg Van til de som ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen, og som kan nøjes med 2 sæder.

3 modeller fra det stærke program

3 modeller fra det stærke program

Ekspert i Taxaér

Jesper har særligt kendskab til taxa-branchem og de særlige forhold, som netop er gældende her.
Til taxa-brug har vi Passat, Touran og Caravelle - alle biler, som betyder lave driftsomkostninger, lave afskrivninger og billig forsikring. Bilerne er som skræddersyede til det lovforslag i Forårspakken 2,0 om afgifter på biler til taxa-brug.
- De første kr. 230.000 af prisen er fritaget for registreringsafgift og der betales 70% afgift af beløb herover forklarer Jesper B. Christensen.
Med sit ry for soliditet og med gode gensalgspriser, er Jesper sikker på, at mange vognmænd vil skæve til VW, når der fremover skal vælges bil.

Værksted åbent til kl. 24

- For at honorere kundernes krav om tilgængelighed, har vores værksted åbent til kl. 24 fra mandag til torsdag fortæller Jesper B. Christensen, hvilket specielt er en fordel for erhvervslivet, da det giver mulighed for at holde materiellet kørende slutter han.

Publiceret 20 June 2009 13:15