Claus Andersen - træner for Køge Boldklubs nye førstehold i Serie 3. (Foto: JCJ).

Claus Andersen - træner for Køge Boldklubs nye førstehold i Serie 3. (Foto: JCJ).

Claus Andersen bliver cheftræner i Køge BKs seniorafdeling

Af
Per Møller

Køge Boldklubs seniorafdeling starter på en helt frisk, når der torsdag den 23. juli kaldes til første træningssamling efter sommerpausen.
Efter at klubbens første og andethold er "gledet" ind under den nye klub HB Køge, er det nu det tidligere trediehold, der skal agere klubbens førstehold - med start i Serie 3.
- Sommerpausen markerer et vagtskifte i seniorafdelingens trænerstab. Ole Pedersen stopper for at søge nye udfordringer, men jeg vil rigtigt gerne takke Ole for det arbejde, han har lavet i Serie 2-truppen. Han har sørget for en god stemning i truppen og holdt humøret højt, selvom vi har været igennem nogle svære sæsoner, siger seniorformand Brian Hansen til klubbens hjemmeside www.koge-boldklub.dk .
Brian Hansen siger også farvel og tak til René Pedersen for mange års arbejde for Serie 4-truppen, der nu bliver klubbens andethold.
René Pedersen han har været i klubben, først som ungdoms- og seniorspiller og senere i rigtig mange år som træner.
Han har sørget for, at der altid har været godt styr på det i seniorafdelingens lavest rangerende hold, siger Brian Hansen.

To nye tager over

Fra den nye sæson bydes velkommen til Claus Andersen, som skal stå for Serie 3-holdet efter sommerferien. Claus Andersen, der som aktiv nåede at spille over 200 førsteholdskampe for Køge, har i foråret varetaget træningen for klubbens ynglinge, som han førte til en sikker førsteplads i SBU's Mesterrække - og fra efteråret skal spille i 3. Division.
Som ny træner til Serie 4-truppen er ansat nemlig Carsten Andersen, ligeledes tidligere førsteholdsspiller i klubben.
Carsten Andersen får assistance til arbejdet af Kevin Nielsen og Søren Sørensen.
- Så der vil fortsat være gode betingelser for at spille fodbold i Køge Boldklubs seniorafdeling. Det er bare at komme ud i klubben torsdag den 23. juli, når træningen starter op til efterårssæsonen, fastslår Brian Hansen.

Publiceret 22 June 2009 13:45