(Colourbox).

(Colourbox).

Dansk premiere på heftigt eventyr

Af
Per Møller

FILMNYT : Onsdag den 24. juni byder Køge Bio indenfor til Danmarkspremiere på den hæsblæsende eventyrfilm "Transformers: De faldnes hævn".
Da Sam Witwicky siger farvel til forældrene, til kæresten og til sin bil – som vel at mærke i virkeligheden tilhører en race af robotter, der formår at transformere sig til helt uskyldige former her på Jorden – er det for at begynde en helt normal tilværelse som college-studerende.
Hans nye værelseskammerat Leo, der er vild med konspirationsteorier, skulle bare vide, hvilke anstrengelser det hemmelige agentur Nest har udfoldet for at skjule, at robotracerne Autobots og Decepticons har udkæmpet en krig her på Jorden? og at Sam var en afgørende brik i at redde vor planet.
Men Sam får ikke ret længe lov til at beskæftige sig med studier, kammerater og den meget søde Alice, for han er stadig forbundet med robotternes opgør, og netop nu trækker mørke skyer sammen om Jorden, som vil involvere Sam og hans venner i en verdensomspændende krig mellem de gigantiske ødelæggelsesmaskiner.
Michael Bay har iscenesat en ny omgang heftige eventyr om Sam Witwicky og hans bekendtskab med Autobots og Decepticons.
Shia LaBeouf er tilbage i hovedrollen, mens de intelligente, transformerende robotter selvfølgelig er computeranimation.
Denne gang tager den hæsblæsende action sine figurer fra USA til Shanghai og videre til Ægypten, hvor pyramiderne atter bliver vidne til et historisk slag.

Publiceret 22 June 2009 16:45