(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Knivstikkeri ved Tivoliland i Karlslunde

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 19. juni kl. 07.00 til mandag den 22. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Indbrud i skole – Bjæverskov . Fredag kl. 11.00 fik politiet anmeldelse om indbrud i Skovboskolen på Halvejen kl. 01.23. Et vindue blev brudt op i SFO'en, og der blev stjålet en bærbar pc'er og småpenge.
Færdselsuheld – Lejre . Fredag eftermiddag kl. 14.55 kørte en 36-årig mand fra Ringsted i en personbil ad Hovedvejen mod nord. Ved Højbyvej var han ikke opmærksom på, at en forankørende personbil, ført af en 36-årig kvinde fra Roskilde, bremsede op. Den 36-årig mands bil ramte kvindens bil, som herefter blev skubbet frem i en personbil, ført af en 35-årig mand fra Charlottenlund. Ingen af personerne kom til skade ved uheldet.
Mistænkeligt forhold – Herringløse, Roskilde . Fredag kl. 20.32 anmeldte en mand, at der holdt en lastbil på Rytterkær ved et fabriksområde. I lastbilen var der fjernsyn m.m. Det viste sig at være et legalt forhold, men der var ikke forsikring på den svensk indregistrerede lastbil, så politiet fjernede nummerpladerne.
Vold mod person i offentlig tjeneste – Roskilde . Lørdag aften kl. 21.24 modtog politiet anmeldelse om, at en 25-årige mandlig togfører var blevet overfaldet med spark og slag i toget på vej fra København mod Jylland, da han havde bedt en højrøstet og aggressiv mand om at forlade toget i Roskilde, fordi han ikke ville vise billet. Gerningsmanden havde forladt toget, men politiet traf ham i stationsbygningen i færd med at købe billet til Fredericia.
Den 40-årige gerningsmand fra Fredericia blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør den 21. juni, hvor han blev varetægtsfængslet til den 9. juli.
Vold – Greve . Lørdag kl. 22.26 modtog politiet anmeldelse om, at en 22-årig mand fra Valby, var blevet stukket i den ene balle med formentlig en kniv, mens han opholdt sig ved Radiobilerne i "Tivoliland" ved Fortvej i Karlslunde. Den 22-årige havde ikke set, hvem der stak. Politiet søgte i området, men det lykkedes ikke at finde gerningsmanden.
Overtrædelse af våbenloven – Lejre . Lørdag kl. 23.50 blev flere patruljer sendt til Hovedgaden i Hvalsø, hvor en mand skulle have skudt med et jagtgevær i sin have, hvorefter han var gået ind i sin lejlighed. Politiet fik beordret den 44-årig mand ud fra lejligheden, hvorefter han kl. 01.30 blev anholdt. Ved efterfølgende ransagning af den 44-åriges lejlighed, fandt politiet et oversavet jagtgevær med ammunition. Den 44-årige blev fremstillet i grundlovsforhør den 21. juni, hvor han blev varetægtsfængslet til den 9. juli.
Uro og uorden – Greve . Natten til søndag kl. 01.44 blev en patrulje sendt til Ahornvej i Karlslunde, hvor unge mennesker skulle løbe rundt i haverne og lave ballade. Patruljen traf 8 unge i alderen 14-16 år, der alle fik en pædagogisk samtale med politiet og blev sendt hjem i seng.
Brand – Køge . Natten til søndag kl. 03.30 modtog politiet anmeldelse om brand i Den Gamle Skole, Lyngvej i Køge. Branden, der formentlig er påsat, var opstået i skolens gymnastiksal. Politiets teknikere vil klarlægge brandårsagen.
Færdsel – Greve . Søndag kl. 23.45 fangede politiet en 19-årig mand med bopæl i Malmø. Han fræsede rundt i området ved Askerød i en bil, der ikke var registreret. Manden havde heller ikke kørekort, så han vil få en bøde for sin kørsel.

Publiceret 22 June 2009 12:30