(Colourbox).

(Colourbox).

Gratis advokathjælp til erhvervslivet

Svejgaard-Galst Advokater lancerer ny advokatvagt for erhvervslivet i Køge og København.

ADVOKATVAGT: En ny advokatvagt i Køge og København skal hjælpe erhvervsvirksomheder til at komme helskindet gennem den aktuelle krise.
I erkendelse af at krisen kradser i erhvervslivet, etablerer Svejgaard-Galst Advokater nu en gratis "Erhvervslivets Advokatvagt", som modsvarer den gratis og anonyme retshjælp, som advokatvagter over hele landet gennem mange år har ydet til private.
Svejgaard-Galst Advokater lancerer nu samme koncept for erhvervslivet.
Det betyder, at erhvervsvirksomheder kan møde op enten i København eller i Køge en gang om ugen uden på forhånd at bestille tid og gratis få vendt et juridisk problem med en uafhængig advokat.
Det kan være spørgsmål, der angår mulighederne for en eller anden form for rekonstruktion eller salg af virksomheden.
Men spørgsmålene kan også dreje sig om virksomhedens lejemål, forholdet til medarbejderne, finansieringsmulighederne eller andre erhvervsjuridiske spørgsmål, hvor det kan være rart at få en umiddelbar vurdering fra en advokat.
Rådgivningen sker umiddelbart på baggrund af et møde eller en samtale. Denne rådgivning er gratis.
Ordningen indebærer ikke egentlig sagsbehandling. Erhvervslivets Advokatvagt har åbent for personligt fremmøde hver tirsdag mellem kl. 16 og 17 i Køge og mellem kl. 15 og 16 i København, eller på alle hverdage på telefon 3363 7400.
I Køge findes tilbuddet på adressen Kirkestræde 13.

Publiceret 24 June 2009 09:45