Kirsten Nielsen byder inden for i den nye butik, Baghuset No. 48, fra lørdag den 27. juni. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

Kirsten Nielsen byder inden for i den nye butik, Baghuset No. 48, fra lørdag den 27. juni. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

Ny butik med møbler, brugskunst og billeder

Interessen for gamle ting blev til en lille butik.

Af
Martin Rasmussen

NY FORRETNING: Lørdag den 27. juni åbner en sød lille butik i Køge i form af Baghuset No. 48, der har fået sit navn, fordi den ligger i Vestergade 48 - lige over for posthuset.
I Baghuset No. 48 kan man finde gamle, istandsatte møbler, brugskunst, buster, kander, lysestager og alt muligt andet. Varerne finder indehaver Kirsten Nielsen og hendes mand Brian på loppemarkeder i Danmark og Sverige.
Desuden sælges indehaverens egen kunst, billeder malet med akrylmaling, i butikken.
Drømmen om at kunne åbne sin egen butik på hjemmeadressen blev en realitet for Kirsten Nielsen, da hun efter mange år som institutionsleder sagde jobbet op for i stedet at blive pædagog og dermed få tid til at følge drømmen.
Forretningen holder i første omgang åbent på lørdage mellem klokken 10 og 15, men der vil også være mulighed for at ringe på tlf. 6047 3360 og lave en aftale på et andet tidspunkt.
Desuden er en hjemmeside med adressen www.baghusetno48.dk under udarbejdelse.
Her vil man med tiden kunne se butikkens udvalg.

Publiceret 26 June 2009 12:00