(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Tumult under studenterfest i Hellested og indbrud på Greve Rådhus

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra torsdag den 25. juni kl. 07.00 til fredag den 26. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Indbrud i Rådhus – Greve . Torsdag kl. 07.18 anmeldte Greve kommune, at der havde været indbrud i rådhuset på Rådhusholm i tiden fra torsdag kl. 05.45 til kl. 07.00.
Et vindue blev brudt op, og tyven havde forsøgt at stjæle to PH-lamper fra rådhussalen. Det lykkedes dog ikke, idet personalet på rådhuset havde hejst lamperne op under loftet.
Brandundersøgelser – Renge, Stevns . Kl. 10.40 kørte politiet til Rengevej, hvor en villaejer havde opdaget, at der var ild i et udhus. Da patruljen kom frem, fandt de et udhus, hvor døren og loftet brændte. Betjentene gik straks i gang med at slukke branden i døren med patruljebilens pulverslukker, men den rakte ikke langt.
Villaejeren havde i mellemtiden rullet haveslangen ud, og betjentene forsatte slukningsforsøget med haveslangen. Heldigvis kom Falck med det nødvendige slukningsudstyr, så ilden blev herefter hurtigt slukket. Der skete skade på døren og loftet i bygningen.
Politiet anser det for sandsynligt, at ilden opstod som følge af gløder efter brugen af en ukrudtsbrænder.
Våbenloven – Solrød . Kl. 11.03 anholdt politiet på Yderholmen en 50-årig mand fra Køges opland. Manden kørte i en personbil, da han rutinemæssigt blev standset af en politipatrulje.
Den 50-årige havde et haglgevær i bilen, men da han ikke havde gyldigt jagttegn, blev han sigtet for overtrædelse af våbenloven. Det skal straks siges, at han ikke sættes i forbindelse med bandekriminalitet.
Indbrud i villa – Greve . Torsdag eftermiddag kl. 16.38 anmeldte en villaejer på Søndervang, at der havde været indbrud i tiden fra søndag kl. 00.00 til torsdag kl. 16.38. Tyven var kommet ind ved at underbore et vindue, og han stak af med smykker.
Spirituskørsel – Køge . Torsdag kl. 17.30 var det så på Bådehavnen, politiet anholdte en spritbilist. Det var en 66-årig mand fra Køge, som kørte i en personbil.
Uro – Hellested, Stevns . Natten til fredag kl. 01.37 fik politiet anmeldelse om uro i Hellested forsamlingshus på Maglehøjvej. Der var studenterfest, og midt under festen var der dukket ca. fem drenge op, som ville ind.
Det kom til tumult, men der var roligt, da politiet kom frem. Som man måtte forvente ved en studenterfest, havde deltagerne indtaget spiritus, så politiet afventer eventuelle anmeldelser.

Publiceret 26 June 2009 12:45