Fjordsvømning for fuld sol

Af
Jeppe Olsen

Det var vådt, det var varmt og det var en dundrende succes, da Roskilde Svømning søndag formiddag og fra Vigen Strandpark sendte hele 103 svømmere ud på halvdybt fjordvand.
2,5 kilometer crawlarme senere og med dertil hørende benspark nåede de i mål i Roskilde Havn, hvor der efterfølgende var præmieoverrækelse.
Hurtigst på kvindesiden var Elisabeth May i tiden 32 minutter 34 sekunder, og hurtigste herre var Patrick Hesselberg i 32 minutter og 23 sekunder. Søndagsudgaven var den første overhovedet af Vikinge Svøm Roskilde. Men sandsynligvis ikke den sidste.
- Dette vellykkede stævne er forhåbentligt starten på en tradition. Dejligt at opleve, så mange slutte op om stævnet. Ikke mindst en stor tak svømmerne, de frivillige hjælpere, sponsorer og publikum for stort fremmøde. Det er naturligvis også på tapetet næste år, siger Roskilde Svømnings formand Piet Grønlund efter endt vandgang.
Succesen sprang også i øjnene på Morten Hinnerup, stævneleder og breddekonsulent i Dansk Svømme Union, og han siger:
- Vikinge Svøm i Roskilde er allerede en succes. Det kan man jo se på det store fremmøde. Vi havde kalkuleret med 50 tilmeldte, kaldt det en succes, hvis der var kommet 70, men der var godt hundrede svømmere tilmeldt.

Related content
null

Publiceret 29 June 2009 03:00