På festival med éndagsbillet

Af
Jeppe Olsen

Éndagsbilleter er festivalens es i ærmet for at stimulere salget yderligere. Det betyder, at man i år kan købe adgang til den forjættede Dyrskueplads for hver enkelt af datoerne 2., 3., 4., og 5. juli.
Prisen er 750 kroner i forsalg via www.roskilde-festival.dk eller i Fonas butikker. Ved indgangen koster billettten på den givne dag 825 kroner.
- Vi sælger ikke så mange billetter i udlandet i år. Det skyldes blandt andet de store svingninger i valutakurserne, der gør billetprisen ekstra dyr i lande som Sverige, Island og England. Det gør, at vi har plads ved scenerne, og den skal bestemt ikke gå til spilde, siger Roskilde Festivals talsmand Esben Danielsen.
Éndagsbilletten kan være lykken for de personer, der ikke kan få fri alle dagene eller ikke har energi og lyst til mere end den dag, deres favorit-orkester spiller.
Det kunne være torsdag 2. juli, hvor Kanye West er en af hovedattraktionerne. Eller lørdag 4. juli, hvor gendannede Faith No More lægger vejen for deres eksklusive festival-turne om Roskilde.
Billet til alle dage koster 1975 kroner. Det har gennem mange år været muligt at få éndagsbillet til festivalens søndag.

null

Publiceret 29 June 2009 03:00