Auri Skarbalius (tv) ønsker Per Frandsen velkommen i HB Køge. (Foto: Privat).

Auri Skarbalius (tv) ønsker Per Frandsen velkommen i HB Køge. (Foto: Privat).

Per Frandsen til HB Køge

Af
Martin van Dijk

FODBOLD: Per Frandsen er navnet på HB Køges nye assistenttræner i de næste to sæsoner.
Per Frandsen kommer fra et arbejde i agentfirmaet First Artist og har en lang og fantastisk fodboldkarriere som aktiv med i bagagen. Han ser selv frem til de nye udfordringer:
- Jeg har længe gået med en træner i maven, og derfor har jeg også været i gang med DBU"s træneruddannelse, som jeg har tænkt mig at fortsætte med på førstkommende mulighed for optagelse til A/licens, siger han.
Per Frandsen har 23 A-landskampe i bagagen og en lang karriere i klubberne Wigan Atletic, Bolton, Blackburn Rovers, Lille og B.1903. De senere år har han arbejdet i agentfirmaet First Artist:
- Det var en meget spændende tid, hvor jeg brugte masser af tid på individuel sparring med spillere. I den forbindelse føler jeg, at jeg har rigtig meget at give spillerne, og jeg må ærlig indrømme, at jeg glæder mig usigeligt til samarbejdet med Auri. Jeg har en utrolig god mavefornemmelse efter de lange samtaler, jeg har haft med Auri og sportsdirektør Per Rud.
- Auri er en super seriøs træner, og holdet har spillet en flot gang fodbold, nu skal vi sørge for at holdet kan få noget bæredygtighed i SAS-ligaen. Udenfor banen arbejdes der målrettet med tingene, og det passer fantastisk med mit ambitionsniveau, siger HB Køges nye assistenstræner.
Det er aftalt, at Per Frandsen starter op den 9. juli pga. noget aftalt ferie i henhold til aftale med HB Køges sportsudvalg. Per Rud uddyber:
- Vi har været meget kræsne, og har fået en mand med utrolig stor fodbold viden. Per kommer med masser af erfaring i bagagen og en kæmpe portion nysgerrighed omkring trænergerningen, og selvfølgelig har vi hentet masser af oplysninger, og de fortæller alle om en ydmyg, seriøs, målrettet og dygtig fyr, som ved siden af besidder alle de menneskelige kvaliteter, som det kræves i en klub som vores. I den forbindelse betyder det mindre, at Per starter lidt senere op. Vi er gået efter en løsning, som skal holde lang tid ud i fremtiden, og som skal bringe HB Køge længere.

Publiceret 29 June 2009 15:15