(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Travl weekend i Midt- og Vestsjællands Politikreds

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 26. juni kl. 07.00 til mandag den 29. juni kl. 07.00.

Af
Per Møller

Butikstyveri – Greve . Fredag kl. 14.47 tilbageholdte personalet i Bilka 4 polske mænd som butikstyve. Politiet fandt frem til, at 2 af mændene, som var 19 og 30 år, havde stjålet hver et par sko til 200 kr.
Begge mænd blev sigtet for butikstyveri og betalte med det samme en bøde hver på 500 kr.
Rygter om forurenet vand fra vandforsyningen i Greve . Kl. 16.00 ringede den første af bekymrede borgere fra Greve-området, idet de havde hørt, at vandet fra Greve Vandforsyning var forurenet.
Vagten fra vandforsyningen kunne dog straks berolige med, at det ikke var tilfældet. Det var alene falske rygter. Greve kommune ville straks give meddelelse via deres hjemmeside.
Narkopåvirket bilist – Køge . Fredag kl. 17.40 anholdte politiet på Strandvejen en 49-årig mand fra København. Han var fører af en personbil, og politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika. Der blev udtaget en blodprøve, som vil vise om mistanken var begrundet.
Spirituskørsel – Køge . Kl. 17.50 var det så en spritbilist, politiet standsede på Stranvejen. Det var en 35-årig mand fra Køges opland, som var fører af en varebil.
Også han fik taget en blodprøve. For ikke det skal være lyv, så var der bid igen kl. 18.18, hvor det var en 53-årig mand fra Hårlevs opland, der kørte i spirituspåvirket tilstand i en personbil.
Færdselsuheld – spirituskørsel – Køge . Fredag kl. 18.19 kørte en 43-årig kvinde fra Køge i en personbil ad Københavnsvej mod syd. Måske fordi den 43-årige havde drukket spiritus, overså hun en 34-årig mand fra Køge, som holdt stille på Københavnsvej for rødt lys.
Den 43-årige ramte ind den 34-åriges bil, men der skete ingen personer noget. Politiet skønnede den 43-årige beruset, så hun måtte slippe en blodprøve.
Spirituskørsel – Køge . Fredag kl. 21.39 anholdte politiet på Stensbjergvej en 29-årig mand fra Køge for spirituskørsel i en personbil.
Spirituskørsel – Køge . Fredag kl. 23.05 anholdte politiet på Vestergade en 62-årig kvinde fra Herfølge for spirituskørsel i en personbil.
Færdselskontrol på vandet – Greve . Lørdag kl. 10.00 til kl. 19.00 holdt politiet maritim kontrol i Køge Bugt. 37 både blev kontrolleret, og 7 bådførere blev sigtet for ikke at have certifikater i orden, for sejlads ved vandscootere, for planene sejlads for tæt på kysten. Endvidere blev 3 bådførere checken for spiritussejlads, men ingen af dem var berusede.
Færdselsuheld – Greve . Lørdag middag kl. 12.57 kørte en 41-årig mand fra Greve i en personbil med trailer ad Køge Bugt Motorvejen. Pludselig faldt bagsmækken på traileren af. 2 personbiler, ført af en 29-årig mand fra Solrød Strand og en 36-årig mand fra St. Merløse, nåede ikke at undvige, men ramte bagsmækken med skader på bilerne til følge.
Tricktyveri – Hvalsø, Lejre . Lørdag eftermiddag kl. 14.20 fik politiet anmeldelse fra en 93-årig kvinde fra Elmevej. Hun havde kl. ca. 13.45 lukket en mand ind i sin lejlighed, idet han oplyste, at han skulle se på hendes telefon. Kvinden havde lige sovet, og var lidt forvirret, så hun lod manden se på telefonen.
Da han var gået, opdagede kvinden, at der var stjålet et endnu ukendt pengebeløb fra hende. Tyven beskrives som mand, 20-35 år, ca. 170 cm. høj, talte dansk, iført rødt tøj.
Lokalpolitiet vil gerne tale med vidner, der har set noget, eller som ved noget, der kan hjælpe med at få sagen opklaret.
Ring 114.
Færdselsuheld – Gevninge, Lejre . Lørdag kl. 15.15 kørte en 17-årig kvinde fra Roskilde på en knallert ad Gevninge Bygade. Hun opdagede for sent, at en 65-årig mand fra Roskilde, som kørte i en personbil foran hende, var bremset op. Den 17-årige ramte den 65-åriges bil og væltede. Hun kom dog heldigvis ikke til skade.
Brandundersøgelser – Greve . Søndag kl. 00.56 kørte politiet og brandvæsenet til Statoil, hvor en knallert brændte. Knallerten udbrændte. Den var stillet op ad en lift, som blev skadet af ilden. Politiet ved ikke, hvordan der gik ild i knallerten, og sagen undersøges derfor.
Spirituskørsel – Tune, Greve . Søndag kl. 01.51 anholdte politiet på Tune Parkvej en 18-årig mand fra Roskildes opland for spirituskørsel på en lille knallert. Han kørte også uden styrthjelm.
Fodgænger på motorvejen – Solrød . Natten til søndag kl. 02.41 fik politiet anmeldelse om, at der på Køge Bugt Motorvejen ved Pælestykkerne ved Karlslunde gik en fuld mand rundt til fare for sig selv og bilisterne. Politiet fandt manden, en 34-årig mand fra Greve. Politiet kørte ham hjem med en irettesættelse.
Spirituskørsel – Hårlev . Søndag morgen kl. 06.10 anholdte politiet på Køgevej en 22-årig mand fra Brønderslev for spirituskørsel i en personbil.
Indbrud i golfklub – Greve . Søndag kl. 08.57 modtog politiet anmeldelse om indbrud i Greve Golfklub, Karlslunde Centervej, hvilket er sket mellem lørdag kl. 15.30 og søndag kl. 08.45. En hoveddør brudt op. Fra stedet stjålet diverse golfudstyr.
Ulovlig speedbådssejlads – Rødvig, Stevns . Søndag eftermiddag kl. 13.19 kørte en patrulje til Rødvig havn, hvor to unge tilsyneladende ikke kunne finde ud af at sejle speedbåd uden at genere andre. Det lykkedes dog ikke at få fat i de to unge.
Færdselsuheld – Herslev, Lejre . Søndag kl. 19.51 væltede en 71-årig mand fra Greve på sin motorcykel på Bognæsvej. Af ukendte årsager væltede han og slog hoved og overkrop. Den 71-årige blev kørt til sygehuset, hvor han blev behandlet.

Publiceret 29 June 2009 12:15