Himlingøje G&Is petanquehold - klar til DGIs Landsstævne i Holbæk. (Foto: Privat).

Himlingøje G&Is petanquehold - klar til DGIs Landsstævne i Holbæk. (Foto: Privat).

Petanquehold fra Himlingøje G&I til landsmesterskab

Af
Per Møller

PETANQUE : Himlingøje Gymnastik og Idrætsforening deltager i år med sit petanquehold på DGIs landsstævne i Holbæk i dagene 2.-4. juli.
Der er 9 deltagere, som har valgt at melde sig på holdet, og alle glæder sig meget til den store idræts og folkefest, som DGI afholder hvert 4. år.
Petanque holdet er en del af foreningens sommertilbud, der bl.a. omfatter andre aktiviteter som cykling, bordtennis, forskellige brætspil, stavgang og hvad deltagerne nu må finde på af nye tiltag. Foreningen er altid åben for nye forslag.
I år har de samlede aktiviteter 30-35 deltagere, hvoraf en tredjedel nu skal til landsstævne.
Egentlig startede petanqueholdet for 6 år siden, lidt i protest mod gymnastikkens serier og udenadslære.
- Vi vil gerne motionere og nyde det sociale samvær, men vi vil selv bestemme tempoet. Og så var det en alternativ vej til at deltage i landsstævnet. Nu syntes vi det er på tid til at komme af sted, siger holdleder Carsten Andersen.
Holdet har fået HF Butikken i Hårlev som sponsor af stævnetrøjer.
- Egentlig er det vel kun rimeligt at vi yder et bidrag til foreningens hold. Det var jo her det hele startede for 25 år siden. Bogstaverne HF stod oprindelig for Himlingøje Foderstof, og man skal ikke glemme sit ophav. Så HF Butikken har ønsket stævneholdet held og lykke, siger indehaver af HF Butikken, Jørgen Larsen.

Publiceret 30 June 2009 14:45