SAFT Computer skifter navn til adena IT. (Privatfoto).

SAFT Computer skifter navn til adena IT. (Privatfoto).

Fra brugte computere til nye konsulentydelser

SAFT Computer i Herfølge skifter navn til adena IT lørdag den 1. august.

NAVNESKIFTE: Inspireret af nordamerikanske indianeres sammenhold og en ændret forretningsstrategi skifter SAFT Computer i Herfølge navn til adena IT den 1. august.
Det er samtidig virksomhedens fem års fødselsdag, idet SAFT Computer startede i 2004 som en handelsvirksomhed for brugt computerudstyr.
- I det forløbne kvartal har vi gennemgået en proces i samarbejde med Væksthus Sjælland, der har hjulpet os med at få fokus på vores kerneområder. Processen har også gjort det klart for os at vores styrke ligger i den del af virksomheden, der har fokus på at fungere som konsulenter i IT-spørgsmål, siger indehaver Kristen Thiesen.
- I fremtiden vil vi have fokus på vores funktion som konsulenter med IT som speciale. Det betyder, at vores kunder får IT afdelingen i røret, når de ringer til os med en opgave.
Den første del af det nye navn er en reference til en gruppe nordamerikanske indianerstammer, der lavede et samarbejde for at støtte hinanden med det, de hver især var gode til.
- Det er en fin reference til vores samarbejde med vores kunder, der nyder godt af vores viden om IT. Indianere er generelt meget i pagt med den natur, de lever i. Den tanke kan vi godt lide i adena IT, hvor vi har et stærkt ønske om, at vores kunder og vi selv laver så lille et miljøaftryk på vores omgivelser som muligt, siger Kristen Thiesen.

Publiceret 01 August 2009 10:15