(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Ambulance og personbil i trafikuheld ved Marksvinget i Køge

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 30. september kl. 07.00 til torsdag den 1. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Færdselsuheld – Osager, Lejre . Onsdag kl. 09.59 kørte en 50-årig mand fra Tune i en personbil ad Hvalsøvej mod vest. Efter alt at dømme kom han af ukendte årsager over i den modsatte kørebane, hvor han ramte en personbil, som kørte i modsatte retning og blev ført af en 41-årig kvinde fra Hvalsø. I bilen havde hun en 47-årig kvindelig passager også fra Hvalsø. Alle tre personer blev kørt på sygehuset. Omfanget af deres skader kan ikke oplyses.
Færdselsuheld – Køge . Onsdag kl. 09.59 kørte en 43-årig mand en ambulance med udrykning på vej til en patient ad Ringvejen mod syd i Køge. I krydset med Marksvinget kørte ambulancen ud for rødt lys. Det havde en 56-årig kvinde fra Køge, som kørte i en personbil ad Marksvinget mod øst ikke set. Bilerne stødte sammen, men heldigvis kom ingen til skade.
Spirituskørsel – Solrød . Onsdag eftermiddag kl. 16.25 anholdt politiet på Østre Frihedsvej en 64-årig mand fra Solrød Strand for spirituskørsel i en personbil. Manden måtte slippe en blodprøve, og blev derefter løsladt.

Publiceret 01 October 2009 11:00