Børnevenlig ferie-aktivitet hos XL-Byg

Af
Per Møller

EFTERÅRSFERIE : Er der gør-det-selv projekter på tapetet til efterårsferien, så tag børnene med ned i dtt lokale XL-Byg Byggecenter, CF Petersen & Søn A/S på Værftsvej 51 i Køge.
I efterårsferien kan børnene nemlig også gøre-det-selv, når de deltager i den store legehus-børnekonkurrence.
Små børn elsker at hjælpe til, når der skal laves projekter derhjemme, og i anledning af efterårsferien vil man hos XL-Byg gerne give børnene mulighed for at få deres helt eget projekt.
Derfor kan børn, ifølge med en voksen, fra mandag den 5. oktober hente et gratis legehus i pap i XL-Byg Byggecenter, udsmykke det og deltage i konkurrencen om et rigtigt legehus udformet som en togvogn.
Men det gælder om at være hurtig, for der er kun et begrænset antal gratis paphuse til udlevering i hver XL-Byg forretning.
Når barnet sammen med en voksen har hentet et saml-selv legehus i pap, skal huset dekoreres efter alle kunstens regler. Det er kun fantasien, der sætter grænser!
Når huset er færdigdekoreret, skal mor eller far tage et billede af det flotte resultat og aflevere billedet i det lokale XL-Byg Byggecenter senest torsdag den 15. oktober kl. 16.00.
Præmien er et flot XL-Byg legetog inkl. styrhus med rat og købmandsvindue med skodder samt kupé. Legetoget har en værdi på 3.999 kr.
Lørdag den 17. oktober vælger alle byggecentrene det flotteste legehus og kårer den lokale vinder, som får direkte besked.

Publiceret 01 October 2009 11:00