Vinderne er velkommen

Kommunen indfører elektronisk indstilling af kandidater til Kultur- og Idrætspriserne

Af
Jeppe Olsen

Hver en vinder i Roskilde Kommune er kandidat til Kultur- og Idrætspriserne. Og nu er det tid for kandidaterne at køre sig i stilling, ansøgningsfristen er nemlig 1. november. Kulturudvalgsformand Evan Lynnerup håber at se et stort og bredt ansøgerfelt, og han indleder kampagnen på denne måde:

- Vi har så mange ildsjæle rundt omkring i hele kommunen, der gør en stor indsats inden for kultur- og idrætslivet. Det vil vi gerne sige dem tak for. Derfor uddeler vi hvert år kultur- og idrætspriser i form af en personpris på 5.000 kr. og en foreningspris på 15.000 kr. Vi håber, der kommer rigtig mange indstillinger i år, som komiteerne kan vælge imellem, siger udvalgsformand Evan Lynnerup.

Kultur- og Idrætspriserne får i år den fødselshjælp, at indstilingen kan ske elektronisk. På den af kommunens hjemmesider, der har adressen: www.roskilde.dk/priser finder man et digitalt skema, man brutger til den side af sagen. Samme sted finder man flere oplysninger om priserne.
Derudover kan man kontakte to nøglepersoner hos kommunen, kulturkonsulent Vibeke Heide (46 31 40 35) og idrætskonsulent Pernille Hasløv (46 31 40 37).

Publiceret 01 October 2009 08:00