Osvej skal gøres færdig nu

Det var en god overskrift at læse – og jeg var så dum, at jeg troede på at nu skulle det ske, men nej, Ken Poulsen kom med en skarp og relevant klumme, men så vidt jeg har kunnet se, er der indtil nu ikke kommet en eneste kommentar til hans ellers så udemærkede forsøg på at der nu skal ske noget her i Normarken.

Roskilde Kommune vil gerne have skattekronerne fra Normarksområdet, men ikke betale for at Osvej er til at færdes sikkert på. Vi der bor i området skal vist til at lægge mærke til, hvilke politikere der vil tilgodese vores område, så vi kan få valgt de rigtige mennesker ind i Kommunen, ellers kommer der nok aldrig til at ske noget her.

På det stykke af Osvej der ikke er blevet lavet færdigt, er det beskæmmende at se hvordan gående og cyklister den ene gang efter den anden er ved at blive kørt ned. Der tales så meget om at forældre ikke lader deres børn cykle til skole, men det kan jeg sandelig godt forstå at de ikke gør hvis børnene skal cykle bare et lille stykke langs Osvej. Og når børnene så har fri og gerne vil besøge hinanden i området, så er det med livet som indsats at de skal nærme sig Osvej.Vi skal have motion, sund levevis, og det kunne I politikere gøre noget for bliver nemmere for os her i Normarken, hvis vi kunne bevæge os i området uden at skulle frygte at blive kørt ned når vi vil motionere. Vi kan nu engang ikke undgå Osvej, da det er den eneste vej der går igennem området!

Og så er der bilerne. Der kører så mange biler, og der køres ræs, for det gælder åbenbart om at komme uden om cikanen inden den modkørende kommer for tæt på, så man bliver nød til at standse. Nogle gange er man som bilist ude for, at folk ikke holder tilbage når cikanen er i deres side, og det er rigtig rigtig farligt. Man regner jo med at bilen stopper og køre selv ”normalt” fordi man har forkørselsret når cikanen står i modsatte side.
Nedlæg de cikaner, de gør mere skade end gavn, de skaber så mange farlige situationer hver eneste dag, det er en hån mod os der bor her at der ikke sker noget, prøv at sætte kameraer op ved hver cikane, så skal i få at se!!
Miljømæssigt er det også en rigtig dårlig løsning med kørestilen ”stop and go” som er konsekvensen af chikanerne. Det bliver der brugt ekstra brændstof på og det giver ikke en stille og rolig afvikling af trafikken, hvilket ville være ønskeligt med så mange biler på så lille et område, specielt morgen og eftermiddag, her må tænkes nyt.

Få nu det sidste stykke vej lavet færdig i en fart, så også vi der bor i det yderste område, kan føle at vi får noget for vore skattekroner, og at I tar os og vore børns liv alvorligt. I stedet for chikanerne så sæt nogle trafikmålere op, der blitzer hvis vi kører for stærkt, så får i måske ovenikøbet flere skattekroner, men det vil hjælpe på trafiksikkerheden i vores område, men det er lige før jeg tror at selve Borgmesteren skal bosætte sig i Normarken for at der sker noget.

Som Ken Poulsen, forventer jeg at få svar fra samtlige politikere, jeg vil nemlig, som ovenfor skrevet, gerne vide hvem jeg skal stemme på når vi nu snart skal til urnerne.

Publiceret 01 October 2009 11:20