(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Beruset mand skabte uro på Køge Sygehus

Uddrag af døgnrappoirten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra torsdag den 1. oktober kl. 07.00 til fredag den 2. oktober kl. 07.00.

Af
Per Møller

Jagt til ulempe – Greve . Torsdag kl. 07.46 fik politiet anmeldelse fra en virksomhed på Germinivej i Greve, at der faldt hagl fra jagtgevær ned på virksomhedens tag. Politiet traf i nærheden et jagtselskab, som måtte erkende, at de måske havde skudt, så haglene faldt ned over husene. Jagtselskabet lovede at jage efter forskrifterne.
Straksdom over tre rumænere . Torsdag kl. 12.50 blev tre mænd fra Rumænien fremstillet i grundlovsforhør. De var sigtet for indbrud i en virksomhed på Kildebrøndevej i Greve torsdag kort efter midnat. De blev anholdt på friske spor af en dygtig tjenestehundefører med Sofus, som forfulgte tyvene i halvanden og fangede dem. Dommeren fandt, at sagen var belyst så godt, at mændene blev dømt 30 dages fængsel med efterfølgende udvisning.
Vold – anholdelse - Køge . Torsdag kl. 13.46 fik politiet anmeldelse om vold på en P-plads ved Pærehaven i Køge. Vidner så en mand og en kvinde, som var oppe og slås. Ifølge vidnerne forsøgte manden på et tidspunkt at kvæle kvinden. Politiet skyndte sig til stedet og traf vidnerne og en 41-årig mand fra Køge. Han fortalte, at han havde været oppe og skændes med en kvinde. Politiet fandt tydelige spor på, at kvinden havde fået en grov behandling. Sammenholdt med vidnernes forklaring, blev manden derfor anholdt. Kvinden blev kontaktet, men ville dog ikke medvirke til at belyse sagen. Politiet har dog valgt at sigte manden for vold og vil forsøge at føre sagen alligevel. Manden blev senere løsladt.
Spirituskørsel – Kirke-Såby, Lejre . Torsdag eftermiddag kl. 16.25 anholdt politiet på Sonnerupvej en 55-årig mand fra Lejre for spirituskørsel i en varebil. Da der var taget en blodprøve af manden, blev han løsladt.
Uro på sygehuset – Køge . Torsdag aften kl. 19.00 anholdt politiet på sygehuset en 40-årig mand fra Greve. Han skønnedes beruset, og kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt. Han blev taget med på politistationen i Roskilde, hvor han fik nattero til han blev løsladt igen.
Mand med kniv !!! – Køge . Torsdag aften kl. 23.02 blev politiet kaldt til fjerntogsperronen på Ølby Center i Køge. En togfører havde set en mand med en kniv på perronen. Da politiet kom frem, så de på afstand manden. Han havde en genstand i hånden, som meget vel kunne ligne en kniv. Men - det viste sig at være et par røde trusser formet som en rose, som manden havde hjemtaget fra sexmessen i Forum. Politiet kunne lettet forlade stedet – måske med et lille smil på læben?

Publiceret 02 October 2009 12:00