(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Politiet efterlyser vidner til voldeligt overfald i Greve

Af
Per Møller

Politiet efterlyser vidner til et voldeligt overfald, der skete fredag den 25. september 2009 kl. 21.55 på en sti fra Bastbjerg og under Skelvej i Greve.
En 19-årig mand fra Greve har til politiet forklaret, at han gik sammen med en kvinde ad stien.
I tunnelen under Skelvej blev de passeret af to mænd, som kørte på en knallert.
Mændene på knallerten vendte om og kørte efter parret. De anede uråd og løb fra stedet til P-pladsen ved Oasen, hvor parret løb i hver sin retning.
Den 19-årige mand blev indhentet at mændene på knallerten. Føreren af knallerten spurgte om den 19-årige skulle spille smart, og greb fat i den 19-åriges hals og klemte til.
Herefter blev den 19-årige slået med knytnæveslag og med et fladt rundboldbat i ansigtet. Passageren forholdt sig passiv under voldsepisoden.
De to på knallerten kørte herefter fra stedet. Kvinden havde gemt sig, og så derfor ikke, hvad der skete. Hun kunne dog høre, at der blev råbt op.
De to på knallerten beskrives som A: mand, 16-17 år, etnisk dansk, ca. 170 cm. høj, kraftig af bygning, ikke fed, skaldet i siderne af hovedet og længere hår foroven, iført fort North Face jakke, store bukser med hængende bag. B: mand, ca. 17 år, formentlig etnisk dansk, dog med lidt sydlandsk præg, talte dansk uden accent, intet om påklædning, men havde "fjedre" bagerst i sine sko.
Knallerten beskrives som; PGO Hot 50, rødlig, sort på bagerste skjold, dog blå på den allerbageste del. Forsynet med nummerplade, dog ikke aflæst.
Lokalpolitiet vil gerne tale med vidner, der har set episoden, eller som har oplysninger om de to på knallerten. Ring 114.

Publiceret 02 October 2009 11:15