Kim Schwartz-koncerten på Teaterbygningen optages på DVD. (Foto: Anna Schwartz).

Kim Schwartz-koncerten på Teaterbygningen optages på DVD. (Foto: Anna Schwartz).

Tid til at gøre status

Kim Schwartz' koncert på Teaterbygningen optages på DVD.

Af
Martin Rasmussen

KONCERT: - Efter 15 år på landevejen er jeg ved at finde ind til kernen, og det er tid til at gøre status ud fra, hvor jeg er i forhold til min musik og mit liv.
Sådan siger Kim Schwartz forud for den koncert, han giver på Teaterbygningen i Køge fredag den 9. oktober.
Koncerten bliver optaget på DVD - ikke i første omgang med en udgivelse i tankerne men i stedet for at tegne et billede af, hvor Kim Schwartz og Det Lille Band er lige nu.
Og hvor ville være bedre til det projekt end hjemmebanen i Køge.
- Det skal være et billede af os anno 2009, men hvis kvaliteten af optagelserne bliver så god, som vi håber, så kan det også være en mulighed at udgive det senere, siger Kim Schwartz.
Han har i øvrigt sin datter, Anna Schwartz, med som gæstesolist til koncerten. Han fortæller, at hjemmepublikummet kan se frem til en hyggelig koncert på Teaterbygningen, hvor de to gange 45 minutter vil byde på en god blanding af nyt og ældre materiale.
- Vi kommer med lidt fra den nye plade og det bedste af det gamle, siger Kim Schwartz, der i øvrigt er i fuld gang med at skrive materiale til et nyt album på dansk.
Der er endnu ikke fastsat nogen udgivelsesdato, men det ventes at være på gaden i løbet af 2010.
Alle, der køber billet til koncerten, er i øvrigt inviteret med til afterparty på Club Burn bagefter sammen med Kim Schwartz og bandet.

Publiceret 02 October 2009 14:15