Medlajetagerne fra Køge Taekwondo Klub. (Privatfoto).

Medlajetagerne fra Køge Taekwondo Klub. (Privatfoto).

Medaljeregn over Køge Taekwondo Klub

Af
Martin Rasmussen

TAEKWONDO: Inden for de seneste to uger har Køge Taekwondo Klub fået ikke mindre end 13 medaljer, hvoraf de fire var af guld.
Ved et stævne i forrige uge i Sverige blev det til guld til Filip Kaagaard og Timm Brausen, og i sidste weekend deltog klubben ved stort begynder/talent-stævne i Esbjerg, hvor Michael Mathiesen og William Bro Jørgensen vandt guld.
Karina Sørensen, Filip Kaagaard, Timm Brausen, Christian Rosenstrøm og Rune Mortensen vandt alle sølv efter at have kæmpet noget af det bedste set til dato.
Det blev til bronze til Kristoffer Sørensen, Christoffer Borgquist, Casper Trap og Camilla Vingaard, der alle er i juniorklassen med hovedkontakt.
Dagens tre præstationer blev leveret af: Michael Mathiesen der vandt guld i sit debut stævne og besejrede i sin semifinale sin modstander der var langt højere gradueret. Ligeledes imponerede Rune Mortensen (grønt bælte) alt og alle da han i sin semifinale slog en sort bælte efter en pragt kamp.
William Bro Jørgensen gjorde ligeledes rent bord da han i sin semifinale stoppede sin modstander (sortbælte) på RSC i første omgang.

Publiceret 03 October 2009 06:30