I næste uge bliver facaden udstyret med Blikkenslagergårdens Købmandshandels nye navn, Tebønnen. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

I næste uge bliver facaden udstyret med Blikkenslagergårdens Købmandshandels nye navn, Tebønnen. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen).

Positiv modtagelse af Tebønnen

Kunderne har taget godt imod Blikkenslager-gårdens Købmandshandels nye navn.

Af
Martin Rasmussen

NAVNESKIFTE: Blikkenslagergårdens Købmandshandel har droppet sit lange og lidt tunge navn og erstattet det med det kortere og muntre Tebønnen, og fra næste uge bliver det synliggjort for alle forbipasserende.
Her ventes nemlig nye skilte på facaden, lige som specialbutikken vil stå klar med nye poser med det nye navn på.
Allerede nu har navneskiftet dog fået opmærksomhed - ikke mindst takket være den navnekonkurrence som specialbutikken gennemførte i sommer - og ifølge indehaver Dorthe Holmegaard har det nye navn fået en god modtagelse.
- Vores kunder tog konkurrencen som en stor udfordring, og vi fik mange kreative bud på det nye navn. Folk har været meget positive over for navnet Tebønnen; nogle kunder har sagt, at de ikke har tænkt så meget over, hvad vi hedder, mens andre griner lidt af det nye navn, fordi det er et fjolleord, siger hun med henvisning til navnet, der signalerer, at der både forhandles kaffe og te i forretningen.
I løbet af efteråret står Tebønnen i øvrigt klar med en række happenings i forretningen inden for den normale åbningstid.
Der bliver blandt andet tale om prøvesmagninger på nogle af de mange produkter, som man forhandler, hvorfor der ikke mindst bliver mulighed for at smage kaffe, te og chokolade.
Inden for den nærmeste fremtid planlægger man også introduktion af Tebønnens egen kaffeblanding, teblanding og bolcheblanding, lige som man snart kan præsentere sin helt egen øl, som brygges af Midtfyns Bryghus.

Publiceret 03 October 2009 10:15