Køge Turistbureau, Vestergade 1, Køge. (Arkivfoto).

Køge Turistbureau, Vestergade 1, Køge. (Arkivfoto).

Sære og sjove spørgsmål 2009

Af
Per Møller

SPØRGSMÅL : Sommersæsonen har igen været travl på Køge Turistbureaus kontor i Vestergade i Køge.
Tusindvis af inden- som udenlandske turister har lagt vejen forbi for at få svar på mange ting omkring vort lokalområde - men nogle gange har personalet på turistbureauet også været stillet over for spørgsmål, som bagefter har aktiveret smilebåndene.
Som tidligere år har turistbureauets personalet samlet nogle af disse "guldkorn" sammen - og listen over de specielt udvalgte ser således ud:
Vi vil på camping i Sverige, har i noget information? Nej, desværre, det kan vi ikke klare, men i kan få en net-adresse, hvor alle pladser findes . Den har vi prøvet, men der ligger ikke nogle pladser, der hvor vi vil bo!!!!!
*
Jeg vil gerne have nogle brochurer fra Danmark. Hvor mange forskellige har i?
*
Har i noget materiale fra Stockholm? Nej, vi har kun brochurer fra Danmark og lidt fra det sydlige Sverige . Nå, men har i så noget om Tyskland????
* En kunde ringer til turistbureauet for at få informationer om Madonnas PR manager. Turistbureauet har godt nok solgt billetter via BilletLugen til hendes koncert, og meget kan man klare på turistbureauet, men der er dog grænser, selv for dem ....
* Jeg skal på ferie i udlandet, og jeg vil gerne købe en omformer til strøm. Det sælger vi desværre ikke . Nåh, det troede jeg, når nu i har så mange turister på bureauet!
* Har I noget om Svendborg? Ja, vi har denne! Ja, men det er jo kun om Svendborg!!!!
* Har i flere billetter til FCK – HB Køge kampen? Næh, den blev jo spillet i Parken for 2 måneder siden! Nå men de skal da spille mod hinanden igen
- og så lige til sidst denne: En sejlturist ringer til Turistbureauet i Køge, for at få info om Lynæs Havn, da han vil købe et søkort. Personalet informerer om, at søkort også kan købes i Køge, men kunden er IKKE i Køge, men i Hundested!!! (meget tæt på Lynæs). Pudsigt at kunden så lige ringer til turistbureauet i Køge...

Publiceret 03 October 2009 11:15