(Fotos: Jørgen Christian Jørgensen).

(Fotos: Jørgen Christian Jørgensen).

Unikt luxushus fra 2007

Af
Martin van Dijk

UGENS HUS: Unikt fuldmuret og filset 1 ½ plans byhus, beliggende med få minutters gang til Køge Torv og stationen. Ejendommen er opført i 2007.
Byhuset deler matrikel og har derfor ejerlejligheds-status, men der findes ingen fællesudgifter, da huset ligger helt seperat. Egen privat p-plads og fælles gårdhave med rådhusbelægning.
Boligen egner sig perfekt til dem, der ikke ønsker at bruge tid på vedligeholdelse og havearbejde - både hus og gårdhave stort set er vedligeholdelsesfrit.

Huset indeholder

Hall/Entre, elegant køkken/alrum med hvide højglans elementer fra Svane-Køkkenet, Corian bordplader samt alle hvide varer i et lækkert Miele-design, heriblandt indbygget cappuchino/kaffemaskine.
Fransk dør med udgang til gårdhaven. Endvidere en hyggelig og lys opholdsstue/dagligstue med fransk dør ud til den hyggelige og ugenerte gårdhave med flisebelægning.
Desuden bryggers med naturgasfyr og højglans/corian elementer fra Svane-køkkenet.
Super lækkert badeværelse med nedsænket originalt Jacuzzi-spabad og tv. 1. sal indeholder: Stor repos med mulighed for hygge/kontorplads.
Skønt soveværelse med indgang til et walk-inn closet.(mulighed for at lave om til 2 værelser istedet). Herudover 2 gode værelser med indbyggede reoler i skunkene.
Der er loft til kip på hele 1. salen samt synlige hvidmalede spærbjælker (mulighed for at lave hems). Skønt badeværelse med brus på 1 salen.
Flotte egetræs-plankegulve samt klinker fra italienske Evolution med satinoverflade overalt.
Gulvvarme på både stueetage og på 1. sal.

Ugens hus i tal

Adresse: Nørre Boulevard 75, Køge.
Pris: 3.995.000.
Udbetaling: 200.000.
Brutto: 24.442.
Netto: 20.655.
Bolig m2: 154.
Grund m2: 370.
Rum: 4.
Opført: 2007.

Publiceret 03 October 2009 14:00