Ann-Cha og personalet i bailine tager gerne dine mål. (Privatfoto).

Ann-Cha og personalet i bailine tager gerne dine mål. (Privatfoto).

Vind - selv når du taber ...

Af
Per Møller

SLANK : Hos Bailine i Vestergade i Køge går de nye veje for at sikre kvinders sundhed.
Her handler det om at være en "vaskeægte taber". Belønningen er et mindre fysisk omfang, større glæde, mere overskud og et løft til selvværdet og målet er 5 kg på 10 uger.
Sundhed og velvære er nøgleord for en moderne kvinde. Derfor har Bailine i Køge skudt en kampagne i gang for at gøre noget for de kvinder, der synes, at de har mistet livskvalitet, fordi de ikke ser ud som de kunne tænke sig. For de kvinder skal træningen være effektiv.
Det ved Ann-Cha Larsen fra Bailine klinikken, og derfor er motivationen ikke kun et løft til selvværdet, men også lidt ekstra forkælelse til de kvinder, der når målet.
- Her hos mig får du hele kroppen i balance. Bailine er elektro-træning, hvor impulser bliver sendt fra en computer til musklerne. Musklerne aktiveres automatisk, så kroppen bliver stærkere, slankere og får transporteret affaldsstofferne væk, fortæller Ann-Cha Larsen.
Deltagerne får træning mens de ligger afslappet i en privat kabine, hvor programmer varmer musklerne op, træner dem og afslutter med udstrækning.
- Jeg har programmer, der træner hofter, talje, lår m.m – electrobicsprogrammer som "fatburner", babyboom, høj og lav intensitet, intervaltræning, dybdemassage, programmer for cellulite og opstramning af huden. Jeg har også elektroyoga, som giver fysisk og mental dybdeafspænding. Jeg kan kort sagt altid finde et program, der svarer til min kundes behov, så alle kan være med, fortæller Ann-Cha Larsen.

Super effektiv kombination

- For mange kvinder er tid den største luksus. Tiden til at gøre noget for sig selv er næsten noget, man skal snige sig til. Derfor er træningen hos mig en super-effektiv kombination. Med Bailines programmer kan jeg kombinere, figurformning og styrketræning med afspænding og massage. Med 25 minutters træning bliver alle muskelgrupper rørt, samtidig med at spændinger i kroppen bliver blødgjort, fortæller Ann-Cha Larsen.
- Det er svært at beskrive Bailine, men det virker. Derfor er udgangspunktet altid en gratis prøvebehandling, så kunden er klar over, hvordan bailine virker, inden hun køber behandlinger. Jeg kan hjælpe kvinder af med lokale fedtdepoter, jeg kan stramme kroppen op, og jeg kan afhjælpe spændinger og massere altsammen uden hård belastning af kroppen, slutter Ann-Cha Larsen.

Publiceret 03 October 2009 17:15