Det er ok at være metroseksuel - del 2

Af
Af Jesper van Gynther - teenageblogger

TEENAGEBLOGGEN: Selvom jeg mener, det er en positiv ting at gøre noget ud af sig selv (både det indre og det ydre), så kan man dog komme ud på et sidespor, hvis man ikke passer på. For det første: det koster penge at være metroseksuel!
Ikke at man skal betale kontingent for at være det, men selve de produkter man køber for at blive det, koster mange penge.
Heldigvis er jeg ikke så gammel, så jeg skal koncentrere mig om rynker og så videre, men bare de produkter jeg nævnte i det forrige blogindlæg (skælshampoo, voks, ansigtscreme og deodorant) koster en del penge på årsbasis.
I forvejen skal man jo også betale til nogle mere obligatoriske ting som til tandlægen og frisøren. Og hvis man som jeg godt kan lide at lege lidt med hårfarven, så koster det altså 400 kroner oveni, og 200 kroner hvis man bare vil have lidt striber i de lange lokker.

Farlig tiltrækning

En helt anden form for farve og en langt farligere en af slagsen er hudfarven.
Det er in at være solbrændt og gerne hele året rundt. Jeg har selv eksperimenteret med det og været i solarium tre gange den seneste måned. Min konklusion er, at det virker.
Men jeg har også lidt dårlig samvittighed over det. Det kan vel ikke være gået nogens næse forbi, at de ultraviolette stråler fra et solarium kan give hudkræft?!
Det er derfor ikke kun dårlig samvittighed, men også lidt frygt der nærer mig.
Men modsat, så er det jo også det der gør det spændende! Hvorfor er det sjovt at prøve rutsjebanen? - Fordi der er den der lille procentdel tvivl om den nu kan holde!
Men jeg vil nu anbefale og i øvrigt selv prøve mig lidt frem med selvbruner. Hvis man kan blive brun og undgå hudkræft samtidig, så er valget jo nemt?
Ellers risikerer man jo bare, at den lille procentdel lige pludselig bliver meget stor!

Publiceret 04 October 2009 14:00